Annonce
Middelfart

Danmarks bedste børne- og unge cykelryttere dyster i Strib

Middelfart Cykel Club stiller selv med ryttere til licensløbet, der byder på et felt af Danmarks bedste børne- og ungeryttere. PR-foto
Rytterne sendes ud på to krævende rundstrækninger - løbsruten bliver ensrettet af hensyn til både trafikanter og cyklister.

Strib: Middelfart Cykel Club holder lørdag 22. juni sit årlige licensløb i landevejscykling på vejene omkring Strib.

Her vil Danmarks bedste børne- og unge ryttere samt de voksne licensryttere (minus A & Master klasserne) kæmpe om forårets sidste point og podieplaceringer.

Annonce
Den lange rundstrækning på 12,1 km., som skal køres af U15 og opefter, kan blive en sommerdag i helvede. PR-foto

To strækninger

Løbet har start og mål ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Herfra sendes rytterne ud på to teknisk krævende og kuperede rundstrækninger, der begge indbyder til masser af godt og spændende cykelløb for både ryttere og publikum.

Den lange rundstrækning på 12,1 kilometer, som skal køres af U15 og opefter, byder på en grusvejspavé på hele 1,8 kilometer, som helt sikkert vil bidrage til at gøre løbene både uforudsigelige, seværdige og måske til en vaskeægte sommerdag i helvede.

Middelfart Cykel Club stiller op til løbet med ni ryttere - Karl Klinge i B-klassen, Magnus Blichfeldt, Alfred Jølving og Clara Westergaard i U17 og Johanne Franziska Jensen, Otto Jølving, Johannes Bertelsen, Andreas Falch Olesen og Thorbjørn Hvam i U15.

Derudover er der lokal deltagelse i dame A-klassen ved Ellen Hjøllund Klinge (U19) fra Strib, som kører for Cykling Odense.

Løbsruten bliver ensrettet

Af hensyn til både rytternes sikkerhed og bilisternes tryghed er løbsruten ensrettet under løbene, fra kl. 8.55 til ca. 15.00. Så har man et ærinde omkring løbsruten under løbene, anbefales det, at man kører hjemmefra i god tid, da man kan blive forsinket af en mindre omvej eller ryttere, man må holde tilbage for.

Der er udsat frivillige og trafikofficials langs ruten, som vil hjælpe med at guide på rette vej.

Middelfart Cykel Club håber på trafikanternes og borgernes forståelse og på, at man sammen kan skabe en god og sikker oplevelse for alle, der deltager i eller kommer i berøring med løbet, lyder det i en pressemeddelelse.

Vil man se cykelløbene og heppe på de lokale helte og morgendagens stjerner og vandbærere, så vil der på dagen være parkering langs Ny Billeshavevej.

Her er den lille rute. Af hensyn til sikkerheden for både bilister og ryttere ensrettes ruterne under cykelløbet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

Dødsfald For abonnenter

Nekrolog over speciallæge Ebbe Derneke: Livet igennem spillede Ebbe violin, og han startede sin musikalske karriere i Københavns Drengekor

Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Annonce