Annonce
Nyborg

Danmark ordnede svenskerne i u17 fimalen

Danmark i kontraangreb i finalen mod Sevrige i u17-turneringen på Nyborg Idrætspark lørdag eftermiddag. Kampen endte 3-2 til Danmark. Foto: Mogens Rasmussen.
Op mod 800 tilskuere overværede i Nyborg Idrætspark en målrig finale i Open Nordic-turnering på Fyn. Kampen endte 3-2 til Danmark

Nyborg: Open Nordic-turneringen for u17 landshold sluttede lørdag eftermiddag med et brag af en finale i Nyborg Idrætspark, hvor danskerne til sidst trak det længste strå med en sejr på 3-2 over Sverige.

Næsten 800 tilskuere så kampen på et noget forblæst stadion i Nyborg. Finalen bød på en levende fodboldkamp og uden tvivl vil vi senere se og køre meget mere til de store fodbolddrenge, når de om et par år dukker hos diverse klubber i ind- og udland.

Siden 4. august har fodboldtalenter under 17 år fra de nordiske lande plus Mexico dystet rundt omkring på Fyn, og turneringen sluttede altså lørdag med sejr til hjemmeholdet.

Finalen startede ellers med et svensk mål efter bare tre minutter, men efterhånden fik de unge danskere styr på tingene.

Annonce
Ikke noget rart syn for de danske tilskuere: Det svenske hold jubler over deres første mål efter bare tre minutters spil. Foto: Mogens Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce