Annonce
Sport

Danmark får ingen sydkoreansk hjælp i jagt på OL-billet

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Holland bankede Sydkorea med 40-33. Dermed kan Danmark i bedste fald blive nummer syv ved VM.
Annonce

Danmarks håndboldkvinder fik ingen kortere vej til en plads i OL-kvalifikationen, da Holland bankede Sydkorea i onsdagens første kamp ved VM.

Som følge af den hollandske sejr på 40-33 kan Danmark i bedste fald blive nummer syv ved VM, hvilket er kravet for at få en plads i OL-kvalifikationen.

Havde sydkoreanerne fået point i kampen, kunne Danmark med en sejr over Serbien sikre en femte- eller sjetteplads i turneringen og dermed en plads i OL-kvalifikationen.

I stedet udløser en dansk sejr over Serbien en kamp om syvendepladsen, der er nødvendig for at opnå en plads i OL-kvalifikationen. Vinder Danmark ikke over Serbien, er OL-drømmen brast.

Havde Klavs Bruun Jørgensen og resten af den danske landsholdsdelegation et øje på opgøret mellem Sydkorea og Holland, ville landstræneren hurtigt kunne se, at der næppe var hjælp på vej.

Midtvejs i første halvleg var hollænderne foran med ti mål, og kampen virkede afgjort, inden sydkoreanerne fandt fodfæste.

Med den komfortable føring forsvandt nerven i kampen, og ingen af holdene spillede sig for alvor ud. Det var mest tydeligt på de to holds sløsede forsvarsspil.

Med sejren holder Holland liv i håbet om at komme i semifinalen. Hollændernes skæbne afhænger af opgøret mellem Norge og Tyskland senere onsdag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce