Annoncørbetalt indhold

Danmark er storfavoritter til at kvalificere sig til Verdensmesterskaberne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom Europamesterskaberne i fodbold ikke er meget mere end lige afgjort, er kvalifikationen til det kommende verdensmesterskab i Qatar vinteren 2022 i fuld gang. Blandt eksperter og bookmakers som 888sport er Danmark blandt de største favoritter til ikke bare at kvalificere sig fra gruppe F, men også helt generelt, hvor Qatar som værtsnation dog er den eneste nation som hidtil er sikret en plads til den kommende VM-slutrunde.

Overlegne Danskere smadre alt modstand

Annonce

Danskernes start på kvalifikationen har været helt eminent og overlegen, hvor danskerne halvvejs inde i kvalifikationen har formået at gøre rent bord og vinde alle fem kampe. Fem kampe som yderligere blevet vundet med en voldsom målscore på hele 17-0, hvilket gør Danmark til det hidtil mest succesrige hold i den Europæiske kvalifikation indtil videre. Kun de engelske sølvvindere fra den forestående EM-slutrunde kommer tæt på danskerne, hvor englænderne ligeledes har gjort rent bord, dog med en dårligere målscore.

Et hold i symbiose 

Trods tabet af Christian Eriksen som var Danmarks største navn og talisman på det danske hold, har det Danske landshold vist, at de er et hold i symbiose. Den unge Mikkel Damsgaard har formået at gå direkte ind og erstatte den profilerede Inter-stjerne på landsholdet, uden større tab i kvaliteten på holdet. En anden styrke i det danske hold ligger også i, at holdet har et godt miks af båd ældre og yngre spillere, hvilket giver landstræner Kasper Hjulmand gode muligheder for at foretage løbende udskiftninger i truppen, frem for at skifte et helt hold ad gangen, som før er set. Det er dermed et sammentømret og erfarent hold som Danmark vil kunne sende af sted om lidt over et år, når vi med alt sandsynlighed kvalificere os til VM 2022 i Qatar.

Kan Danmark gå hele vejen?

Med successen de seneste år under både EM-slutrunden og i den nuværende kvalifikation til VM, er det oplagte spørgsmål hvorvidt Danmark kan gå hele vejen.

Et spørgsmål som de fleste bookmakere er noget kritiske over for at svare ja til, hvor flere landshold rangeres noget højere end danskernes, dog uden helt at afvise muligheden for dansk succes.

Til trods for en flot 11. plads på FIFA´s rangliste, regnes en lang række af stormagterne som England, Italien, Spanien, Tyskland, Frankrig, Brasilien og Argentina nemlig stadig som langt større favoritter, hvortil det danske landshold forventes at skulle spille op til sit absolut bedste, hvis drømmen om en VM-titel skal blive til en realitet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.