Annonce
Middelfart

Danlad fra Ejby bag ny messe: Bæredygtige varebiler fik en stemme i klimadebatten

Bæredygtige Varebiler i Ejby trak engagerede gæster til fra hele landet. Foto: Michael Drost-Hansen
Så stor en succes var Bæredygtige Varebiler, at messen gentages til næste år.

Ejby: Ladspecialisten Danlad A/S i Ejby havde forleden inviteret nogle af verdens største producenter af varebiler og prominente aktører inden for grøn omstilling til dialog om netop den grønne omstilling med fokus på bæredygtige varebiler.

Bæredygtige Varebiler blev afholdt over to dage, hvor blandt andet transportminister Benny Engelbrecht gav et indblik i regeringens bud på den grønne omstilling, når det gælder varebiler og lignende køretøjer.

Messen var stablet på benene af Danlad for at skabe en dialog med relevante interessenter herunder bilproducenter, kommuner og private virksomheder.

Annonce

De mange udstillere havde taget deres bud på fremtidens bæredygtige varebiler med, hvorfor samtlige deltagere kunne få syn for sagen og et godt indblik i fremtidens muligheder inden for bæredygtige varebiler.

Blandt andet tyske Volkswagen deltog med en af sine nyeste varebiler. Foto: Michael Drost-Hansen

Messen kommer igen

Meget tyder på, at to dage i den grønne omstillings tegn har været med til at kickstarte en dialog og måske en serie af initiativer. Så godt gik det, at Danlad A/S er klar med et nyt tilsvarende arrangement til næste år, hvis det kan lade sig gøre.

- Det var tydeligt, at de involverede interessenter havde brug for at få taget hul på en markedsdialog, som de danske politikere også er en del af, siger Henrik Christensen, direktør og ejer af Danlad A/S, der i dag en af Nordens ledende virksomheder indenfor bygning af mobile arbejdspladser i 3,5 ton-segmentet.

Messen foregik indenfor og udenfor hos Danlad i Ejby. Foto: Michael Drost-Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce