Annonce
Middelfart

Dametøjsforretning i Middelfart flytter over på den anden side af gaden

Susanne Knudsen flytter 21. august Den nye strøgbutik ind i byens tidligere lædervarehandel. Foto: Jan Bonde
Indehaveren af den Den nye Strøgbutik, Susanne Knudsen, får 50 kvadratmeter ekstra og en billigere husleje, når hun til august rykker ind i byens tidligere læderhandel.

Middelfart: Det bliver Den nye Strøgbutik i Østergade 8, som rykker over gaden og ind i den tidligere lædervareforretning Mirá i Østergade 3, som har stået tom, siden Krista og Pauli Sørensen lukkede deres forretning 1. december sidste år.

Susanne Knudsen har i otte år drevet dametøjsforretningen Den nye Strøgbutik i Assens og udvidede sidste forår med en tilsvarende butik i Middelfart. Hun forklarer flytningen med muligheden for at få næsten dobbelt så meget plads ovenikøbet til en betydelig lavere husleje.

- Det er gået godt i Middelfart. Men jeg kunne godt bruge noget mere plads, det får jeg i Østergade 3 med næsten 120 kvadratmeter og til en husleje på bare 12.000 kroner om måneden. I dag giver jeg 18.300 i Østergade 8, hvor jeg har 70 kvadratmeter. Jeg ved godt, den stiger en smule hvert år i Østergade 3 og ender på 15.200 kroner, men på det tidspunkt er jeg 70 år, så det går nu nok, fortæller 56-årige Susanne Knudsen.

Hun er bevidst om, at den højere husleje skyldes, at det var et nyistandsat butikslokale, hun overtog sidste år.

- Men Pauli og Krista Sørensen har lovet at betale materialerne, så jeg kun skal dække udgiften til arbejdsløn for at få frisket den gamle læderhandel op, forklarer Susanne Knudsen, der er ved at få malet, sat ekstra lysskinner op og lagt nye gulvtæpper i sin nye butik.

Hun har valgt at bevare butikkens markise, som er en af de sidste i byen.

- Den betyder, at jeg kan have mine tøjstativer udenfor hele året, også når det regner, forklarer Susanne Knudsen, der åbner den 21. august i de nye lokaler.

Annonce
Den nye strøgbutik åbnede i Østergade 8 sidste forår. Foto: Jan Bonde

Nej til spisested dog grønthandel

Krista Sørensen fortæller, at der har været mange henvendelser på det ledige butikslokale.

- Men det har typisk været mennesker, som har villet åbne café, restaurant eller pizzeria. Også en grønthandel har været på tale. Men vi har ikke ønsket at skulle arbejde med diverse godkendelser fra fødevaremyndighederne, vi har også fire andre lejere i ejendommen, som vi gerne vil skåne for mados og larmende gæster. Vi er derfor glade for, at Susanne nu rykker ind, hun er en pige med ben i næsen, siger Krista Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-vægter kritiserer vinderforslag: - Skal der liv i Faaborg, skal vi have en bedre vej til Odense

Annonce