Annonce
Sport

Dalum udklasseret i felterne

Rasmus Lund i Dalum-målet måtte se sig passeret to gange i slutminutterne og tre gange i alt, da Dalum tabte 0-3 til Avarta. Billedet er fra en kamp tidligere på foråret mod Hvidovre. Dengang tabte Dalum 0-1. Arkivfoto: Yilmaz Polat

En ellers lige kamp mod Avarta endte med et 0-3-nederlag til Dalum på hjemmebane. Skarpheden hos gæsterne og den manglende skarphed hos værterne blev afgørende.

Annonce

Fodbold: Dalum tabte torsdag aften med 0-3 på hjemmebane til Avarta. Da der var spillet 88 minutter var stillingen ellers kun 0-1, men to mål på to minutter i slutfasen resulterede i det store nederlag til hjemmeholdet.

- Det var en meget lige kamp. Vi møder bare et hold, der er langt skarpere, end vi er, for vi har egentlig fint med chancer, men vi kan bare ikke afgøre dem, og det kan Avarta, sagde Dalum-træner Kristoffer Johannsen efter kampen.

Han mener, at fynboerne spillede en fin kamp, men at forskellen lå i felterne.

- Spillerne yder en god indsats og gør, hvad de kan. Vi har også bolden meget, men vi må bare erkende, at Avarta er klasser bedre end os i begge felter. Vi gør mange ting rigtigt, men det klinger lidt hult, når vi ender med at tabe 0-3, sagde cheftræneren.

Følelsen af at være godt med i en kamp og så alligevel ende med at tabe den er ikke ny i Dalum, hvor der i foråret har været langt mellem de gode resultater.

- Kampen ligner egentlig resten af vores forår med mange lige kampe, hvor vi bare slet ikke er skarpe nok i felterne, sagde Kristoffer Johannsen.

Dalum ligger næstsidst i oprykningsspillet i 2. division med to kampe igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce