Annonce
Fyn

Dalum-træner efter nederlag: Vi har et stykke op til de bedste

Dalum IF blev sparket hjem fra Jammerbugt med et 4-1 nederlag. Her er det Dalums Fiton Durguti, der i sidste uges 2-2 hjemmekamp blev sparket ned bagfra.  Foto. Birgitte Carol Heiberg
Der er langt til Jammerbugt. Både fysisk og fodboldmæssigt. Det erkender træner Michael Jørgensen efter at have tabt 4-1.
Annonce

FODBOLD: Dalum IF skulle forsøge at bide skeer med førerholdet Jammerbugt FC, der havde gjort rent bord i de tre første kampe. Men i det nordjyske var der ikke meget at komme efter for Dalum. Trods en nogenlunde start, var der aldrig rigtig spænding om udfaldet.

- Vi var okay med i starten, men så får de to nemme mål inden halvlegen. Det ser bare for nemt ud. Jeg tror, at kampen forløb, som de gerne vil have det. De står og venter på at vi laver fejl. Og vi lader os stresse og laver fejl. Vi har et stykke op til de bedste, må vi bare erkende, sagde en tydeligt skuffet træner, Michael Jørgensen, efter kampen.

- Det gik som alle de andre gange, vi har været deroppe. De kan holde os fra at være farlige, og så gør de ondt på os hele tiden og alt for nemt. De er fysisk stærke, og det har vi det bare svært med.

Annonce

Dumme fejl koster dyrt

Dalum kom bedre ud til anden halvleg og fik også reduceret på et mål af Jacob Mikkelsen. Det var præcis hvad man havde snakket om og håbet på i pausen. Alligevel lavede de nogle dumme fejl, der endte med at koste mod et effektivt mandskab, siger Michael Jørgensen


De kan holde os fra at være farlige, og så gør de ondt på os hele tiden og alt for nemt.

Dalum-træner Michael Jørgensen


- Ja, der går ikke mere end ti minutter, før vi får lavet en fejl igen. Og så igen til 4-1. Den går ikke mod de hold.

- Der er mange hold, der taber i Jammerbugt, men vi havde da et eller andet håb og ønske om, at vi var kommet tættere på de hold der. Men det viste vi i hvert fald ikke i dag. Så der lægger et arbejde forude.

Og næste arbejdsopgave bliver også en svær en af slagsen mod Frem, der lørdag spillede sig op på andenpladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce