Annonce
Sport

Dalum tog et lunt point i kampen om tv-penge - mens Næsby led et giftigt nederlag nær bunden

Næsby risikerer igen at skulle ud i en enerverende kamp mod nedrykning. Men der er dog stadig mange måneder tilbage til de afgørende kampe i maj og juni. I sidste sæson måtte Næsby helt frem til sidste spilledag, Før de blåblusede havde sikret sig en ny sæson i divisionsbold, men det var længe en nervøs omgang mod Holbæk. Her er det Christoffer Hermansen - til højre - og en medspiller, der ærgrer sig over modgang undervejs i Holbæk-kampen på Stærehusvej. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Dalum fik i 3. division det ene point med hjem fra den solide oprykker Karlslunde, mens Næsby tabte på et mål i slutfasen i Vanløse, nu hvor første runde af grundspillet er overstået.

FODBOLD: Der stod en del på spil for begge hold i den tidlige eftermiddagskamp i Slaget ved Køge Bugt.

Det havde måske ikke så stor en national betydning som det berømte i sin tid, men for Dalum betød 0-0, at holdet bevarer sin fjerdeplads i 3. division.

-Det har en betydning, fordi de første tv-penge fordeles efter denne runde, fordi vi nu har mødt alle hold én gang i grundspillet. Vi beholdt fjerdepladsen, og det har en betydning. Men det var, som om begge hold lagde meget vægt på at undgå at tabe, selv om det var med forskellige motiver, sagde Dalums sportskoordinator Jan Larsen.

Annonce

Kampen blev spillet på stadion med det maleriske navn Hampen Park, der lægger græs til en stærk oprykker, hvis altafgørende mål er at overleve i en 3. division, hvor hele fire af 12 klubber ender med at rykke ud.

Karlslunde IF er med på divisionsplan for første gang i klubbens historie, som daterer sig helt tilbage fra 1914, og efter en tøvende start har holdet gjort det ganske fornuftigt.

- Begge hold garderede sig for det meste solidt. I starten af anden halvleg blev der åbnet mere for spillet, inden den sidste halve time igen blev uden de store højdepunkter.

Med den nye cheftræner Morten Christensen - kaldet "Lange" - i spidsen er det naturligt, at den defensive organisation kommer på plads.

Ingen karantæner

Dalum havde ingen karantæner, men holdet har været belastet af flere hovedskader i denne sæson, og denne gang var Kristian Brøndum Pedersen ikke med på grund af den type skade efter et arbejdsuheld i den børnehave, hvor han er ansat, og af samme grund var Mathias Schilling heller ikke med.

Rasmus Schmidt var ude på grund af et brækket kraveben, mens Patrick S. Pedersen stod over på grund af en hofteskade. Derimod var Kasper Søby tilbage efter en skade.

- Men August Nielsen fik et gult kort, og derfor kan han ikke være med i næste runde, sagde Jan Larsen om den løbestærke midtbanespiller. Dalum skal på lørdag besøge det suveræne tophold FC Roskilde, som Sport Fyn efter netop et besøg i Dalum tippede som stensikker oprykker.

Annonce

Giftigt for Næsby

Næsby Boldklub kom ud for et giftigt nederlag, da Vanløse hjemme på den traditionsrige idrætspark, hvor blandt andet Finn Laudrup engang har tryllet, slog fynboerne med 1-0 på et mål af Daniel Dara efter 76 minutter.

Dermed ligger Næsby på næstsidstepladsen, men der er dog stadig kun fire points op til top-seks-stregen, som netop Vanløse ligger omkring.

Næsby får på lørdag besøg af Karlslunde i en absolut nøglekamp.


Annonce
Odense

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Nyborg For abonnenter

Sygeplejerske fra Nyborg undrer sig over regeringens plan om nærhospital i hendes hjemby: - Det er helt malplaceret

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det begyndte med en legetøjsgravemaskine for tre år siden: Nu er firmaet på byggepladser i hele verden

Nordfyn For abonnenter

Daniella blev kørt ned - og folk kører stadig for stærkt: Politiet udskrev 75 bøder på 23 timer

Fyn

Tættere på borgerne: Ingen skal mangle en praktiserende læge

Nyborg

Ups! Uheld på køreteknisk anlæg: Elev-lastbil væltede om på siden

Kerteminde

Grillos-Mike stopper på 'Hovedet': - Nogle gange er det jo ikke altid godt, når det går godt

Navne For abonnenter

Hov, hvad er nu det for nogle sjove små skilte: Torben tager kampen op mod fartdjævlene

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Odense

Rotte løs i Tarup Center: Måtte tilkalde hunde

Assens

Michelle og Jonas har byens mest mærkværdige bil: - Så kan jeg da finde den, hvis folk stjæler den

Fyn

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

OB

Max Fenger lurer i startopstillingen i stedet for Bashkim Kadrii

OB For abonnenter

Svært at se at noget bliver bedre: OB mangler at rykke sig bare en meter

Erhverv

Center klar til udvidelse: - Vi håber snart, vi kan kan annoncere nogle samarbejdspartnere

Annonce