Annonce
Fyn

Dalum stod imod hele vejen

Jacob Mikkelsen gik vanen tro med op for at udnytte sit hovedspil, men de stærke Frem-stoppere afviste det hele. Foto: Robert Hierath
Dalum var tilfreds med nulløsning mod et stærk Frem-mandskab
Annonce

Fodbold: Dommer Allan Staal måtte høre for lidt af hvert i en hektisk slutfase på Lars R. Jacobsens Park, men kunne også godt give igen.

- Hvis vi skal fortsætte med at diskutere, om det her var til rødt kort, så bliver det en lang sommer, svarede han den fynske bænk, da Mikkel Andersson havde stemplet velspillende August Nielsen eftertrykkeligt - men nok ikke helt til rødt.

Dalum har god grund til at være tilfreds med nulløsningen mod et fysisk meget stærkt og konsekvent Frem-mandskab, der i kampens startfase rystede det noget tøvende hjemmehold.

Her viste Dalums nye unge keeper Mathias Würtz sin klasse med et par stærke redninger fra Tonni Adamsen og Alexander Christiansen, der var fri til skud inde i feltet.

Frem forsøgte i starten at få den tidligere Hvidovre-angriber Paul Ngongo ud i løbeture med Dalums lange stopper Jacob Mikkelsen, men det fik hjemmeholdet efterhånden bugt med.

Annonce

Rabens store chance

Dalum kom ud til anden halvleg med langt mere mod på tilværelsen, selv om den offensive fase vel kun varede et kvarter. Frederik Humlegaards lave tyngdepunkt lå og vippede til at kunne skabe noget afgørende og han fik bolden sendte ind foran, hvor Mads Raben fik en stor flugtechance syv-otte meter fra mål, men bolden sustede forbi den fjerneste stolpe.

Julius Fechtenburg havde også gode løb og driblinger, men det kneb med at skabe noget inde centralt.

- Vi havde en svær første halvleg, hvor vi var på bagkant hele tiden og den blev spillet på Frems præmisser, men måske fik vi efter pausen de fleste muligheder. Men til sidst sad man da og havde respekt for Frem, sagde Dalum-træner Michael "Pep" Jørgensen.

- Vi forsøgte at få vores to små kanter i Fechtenburg og Humlegaard til at gøre det for os, men det lykkes ikke helt. Derfor tog vi også Julius Fechtenburg ud for at få mere fysik at stå imod med, sagde Dalum-træneren, der også var tilfreds med Mathias Würtz i buret.

- Det er en fin keeper, vi har fået der for efter to kampe med mål imod, var det godt at få holdt buret rent og få et point, tilføjede Michael "Pep" Jørgensen, der erkendte, at det havde været lidt tyndt, hvis Frem eller Dalum havde fået straffespark for deres appeller undervejs.

Der blev gået til stålet mod slutningen og allerede få minutter ind i anden halvleg gik der også overgang i resultattavlen, så både stillingen og tiden forsvandt, men det tog ikke dampen af intensiteten fra de to hold, der vil slås for at komme i top seks og dermed den nye tredjebedste række i Danmark til næste sommer.

Kampen Kort

2. division pulje 1, Dalum-Frem 0-0

Advarsler: Armend Aslani, Frem (26), Alexander G. Nicolajsen, Dalum (47), Paul Ngongo, Frem (71), Rasmus Schmidt, Dalum (76), Frederik Humlegaard, Dalum (84), Mikkel Andersson, Frem (86), Fiton Durguti, Dalum (87).

Dalum: 4-4-2 Mathias Würtz - Nicolai Skøtt, Jacob Mikkelsen, Rasmus Schmidt, Jonathan Kjær - Julius Fechtenburg (58. Kasper Mikkelsen), Alexander G. Nicolajsen (83. Martin Høgstad), August Nielsen, Frederik Humlegaard - Mads Raben, Tais Holm Christensen  (58. Fiton Durguti).

Bedste spiller: Mathias Würtz, Dalum.

Dommer: Allan Staal - holdt hovedet koldt i hektisk kamp.

Tilskuere: 303 - deraf 60 fra Valby.

Næste kamp: Lørdag 3. oktober, kl. 14.00, Brabrand-Dalum

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce