Annonce
Fodbold

Dalum sniger sig fremad

Rasmus Schmidt og Dalum har så småt anbragt sig i en gunstig position i 2 division og kommer længere og længere væk fra bundregionen. Her ses Schmidt i aktion i forrige weekends lokalopgør mod blåblusede Næsby. Foto: Nils Svalebøg
3-1-sejren i Ringkøbing lægger perfekt op til resten af efteråret og næste hjemmekamp mod Thisted på lørdag.

FODBOLD: Dalum nappede en yderst vigtig sejr, da fynboerne i vestkredsen i 2. division vandt 3-1 i Ringkøbing.

Dalum lå før kampen på en syvendeplads - lige under skillestregen mellem op- og nedrykningsslutspillet - og gæsterne fik en flot start.

Dribleren Frederik Humlegaard bragte Dalum foran efter fem minutter efter en flad centring.

10 minutter senere øgede Dalum til 2-0, da Alexander Molberg sendte bolden i mål efter et hjørnespark, som udløste noget roderi i hjemmeholdets forsvar.

Kort efter kom Ringkøbing igen, da hjemmeholdet efter et hjørnespark kunne se Jacob Jay Andersen være på plads efter en retur-headning.

Og samme Jacob Jay Andersen havde i de grad muligheden for at udligne på straffespark, men hjemmeholdets profil sendte sparket på stolpen, så Dalum førte 2-1 ved pausen.

Ringkøbing skulle naturligvis frem på banen efter pausen.

Men udligningen kom aldrig, og i stedet kunne Mads Raben, der efterhånden har sat en fornuftig målkvote sammen her i efteråret, afgøre kampen i overtiden med scoringen til 3-1 i den for 2. division relativt imponerende Green Arena.

Dalum kan for alvor håbe på at undgå nedrykningsspillet, mens Ringkøbing - med eks-OB'eren Nicolai Wael som træner - fortsat lever det hårde liv som allersidst.

Dalum kan styrke optimismen på lørdag, hvor Thisted - der på ottendepladsen efter 13 runder har samme 18 point som Dalum - klokken 14.00 runder grønsværen mellem Fruens Bøge og nærmeste matrikler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce