Annonce
Sport

Dalum-OB trækker flot

Der ventes mange OB-fans på tirsdag i Dalum, men dog næppe i samme tæthed og antal som her under en superliga-kamp. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Billetsalget kører strygende til pokalturneringens lokalopgør.

Fodbold: Dalum regner med et flot tilskuertal, når storebror OB på tirsdag gæster 2. divisionsklubben i pokalturneringen.

OB har som bekendt i de seneste ofte år ofte skuffet i pokalturneringen, og tre 1. divisionshold i træk - Brønshøj, Fredericia og Vendsyssel - har slået OB ud, så Dalum kan hente selvtillid den kendsgerning.

- Der er allerede nu meget stor interesse for denne årets kamp i Dalum, da der allerede nu er afsat godt og vel 1000 billetter til de fodboldinteresserede fynboer. Hvis man vil sikre sig en billet og være sikker på at kunne overvære det spændende lokalopgør kan man benytte et link, siger sportskoordinator Jan Larsen fra Dalum IF.

Linket er: http://www.ticketmaster.dk/event/LRJ2908?language=da-dk

Jan Larsen regner med stort besøg af både røde og blå/hvid-stribede trøjer på tirsdag.

- Hvis der ikke meldes udsolgt, vil de resterende billetter naturligvis kunne købes på kampdagen fra kl. 16.30 ved indgangen til Stadion, der nu er omdøbt til Lars R. Jacobsen Park.

Der er kick-off klokken 17.30.

Dalum viste pludselig - efter en skidt sæsonstart - stor styrke, da holdet forleden pulveriserede Greve med hele 6-0 i tredje runde i 2. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce