Annonce
Fodbold

Dalum henter ung venstre-forsvarer

Jonathan Kjær må påstås allerede at have en del rutine, selv om han kun er 19 år. Her unge Kjær fotograferet i Dalums informationscentral. Foto: Robert Hierath
Jonathan Kjær, 19, har sidst spillet i Holbæk og AB, men har en fortid i både OB's og FC Nordsjællands talentafdeling.

FODBOLD: Dalum fortsætter med at tilknytte talenter med en vis erfaring. Senest har klubben lavet en aftale med forsvareren Jonathan Kjær. 19, der ifølge Sport Fyns information er en venstrebenet forsvarer.

Dalum annoncerede for nylig, at man satser på kontraktfodbold i beskedet omfang. 2. divisionsklubben vil finde en niche, hvor man giver spilletid til en del af de talenter, som ikke umiddelfart slår igennem på højt niveau, men som måske via erfaring i 2. division kan optimere karrieren.

Jonathan Kjær indledte - ifølge nettet - sin karriere på FC Nordsjællands ungdomshold, og i sæsonen 2017/2018 spillede han for klubbens U-19 hold, inden han i samme sæson skiftede til OB's ditto hold. Derfra røg han til AB og i samme sæson 2019/2020 videre til Holbæk, inden Dalum åbenbart har tilknyttet spilleren.

Dalum ligger i midterfeltet i 2. division, men skal stadig passe på ikke at havne i nedrykningsspillet. Til gengæld har Dalum dog med 22 point i seksten kampe et polster på en halv snes point ned til holdet med fjerdefærrest, og det er lige nu Slagelse.

Der er seks runder tilbage af grundspillet, og Dalum er kun ét point fra at nå oprykningsspillet. Dalum spiller nsæte træningskamp på lørdag den 22. februar klokken 13.00 i Otterup, der er et af topholdene i Danmarksserien og jagter Svendborg-Oure FA på førstepladsen.

Også Næsby vil gå kontrakt-vejen med få og små kontrakter - ud over de amatøraftaler, som indgås med den øvrige trup - og Næsby har fem point færre end Dalum.

Både Dalum og Næsby har forårspremiere lørdag den 7. marts klokken 14.00 - mod henholdsvis topholdet Aarhus Fremad og bundholdet Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce