Annonce
Fodbold

Dalum henter ny sportschef hos rivalerne

Jesper Rasmussen springer over den fynske andedam fra Tarup Paarup til Dalum. Foto: Robert Hierath
Jesper Rasmussen har været TPI-mand i 50 år, men skifter nu til Dalum.

FODBOLD: Der er røre i det odenseanske forstads-miljø i. Nu skifter den tidligere Tarup/Paarup-sportschef Jesper Rasmussen til samme stilling i Dalum IF, hvor han omgående overtager den ledige post, som Dalum har dækket ind ved, at cheftræner Michael Pep Jørgensen har dobbelt-jobbet.

Jesper Rasmussen får det overordnede sportslige ansvar for klubbens to bedste seniorhold, 2. divisions- og Fynsserieholdet og U19 Liga 1-holdet. Samtidig skal han sikre, at Dalum IF til hver en tid har en konkurrencedygtig og udviklingsbar divisionstrup. Jesper Rasmussen har også i TPI-tiden haft stærke kontakter til ungdomsarbejdet i storebror fra OB.

Han skal koordinere og sikre at Dalum IF til stadighed kan tilbyde gode betingelser til talenterne med gode og engagerede trænere, fornuftige baneforhold, behandling af skader og så videre.

I pressemeddelelsen fra Dalum siger Jesper Rasmussen:

- Jeg er rigtig glad for at have fået denne mulighed. Jeg fik den første henvendelse i juni måned, og det har selvfølgelig været svært at skifte væk fra TPI, hvor jeg har været engageret i 50 år i år. Og det er da også vigtigt for mig, at sige, at dette ikke er et fravalg af TPI, men et tilvalg af Dalum IF. Enhver spiller, træner og sportschef har et ønske om udfordringer på så højt et niveau som muligt. Og jeg har her muligheden for igen at arbejde i 2. division. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at prøve kræfter i en, på divisionsniveau, erfaren organisation. Jeg glæder mig ligeledes til at komme helt tæt på både spillerne og trænerne, samt den øvrige stab omkring de tre hold, som jeg jo kender fra så mange indbyrdes opgør, og en del af dem endvidere fra vores fælles tid på OBs ungdomsakademi.

Dalum IF's seniorformand Jan Hansen udtaler:

- Jesper er om nogen manden, der har bragt Tarup/Paarup et par trin op i det fynske fodbold hierarki også selvom det kun blev til en sæson i 2. division i første omgang. Jesper er en meget kendt og vellidt skikkelse i den fynske fodbold andedam, hvor vi glæder os til at få glæde af hans mange kontakter og gode forbindelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce