Annonce
Fodbold

Dalum henter ny sportschef hos rivalerne

Jesper Rasmussen springer over den fynske andedam fra Tarup Paarup til Dalum. Foto: Robert Hierath
Jesper Rasmussen har været TPI-mand i 50 år, men skifter nu til Dalum.

FODBOLD: Der er røre i det odenseanske forstads-miljø i. Nu skifter den tidligere Tarup/Paarup-sportschef Jesper Rasmussen til samme stilling i Dalum IF, hvor han omgående overtager den ledige post, som Dalum har dækket ind ved, at cheftræner Michael Pep Jørgensen har dobbelt-jobbet.

Jesper Rasmussen får det overordnede sportslige ansvar for klubbens to bedste seniorhold, 2. divisions- og Fynsserieholdet og U19 Liga 1-holdet. Samtidig skal han sikre, at Dalum IF til hver en tid har en konkurrencedygtig og udviklingsbar divisionstrup. Jesper Rasmussen har også i TPI-tiden haft stærke kontakter til ungdomsarbejdet i storebror fra OB.

Han skal koordinere og sikre at Dalum IF til stadighed kan tilbyde gode betingelser til talenterne med gode og engagerede trænere, fornuftige baneforhold, behandling af skader og så videre.

I pressemeddelelsen fra Dalum siger Jesper Rasmussen:

- Jeg er rigtig glad for at have fået denne mulighed. Jeg fik den første henvendelse i juni måned, og det har selvfølgelig været svært at skifte væk fra TPI, hvor jeg har været engageret i 50 år i år. Og det er da også vigtigt for mig, at sige, at dette ikke er et fravalg af TPI, men et tilvalg af Dalum IF. Enhver spiller, træner og sportschef har et ønske om udfordringer på så højt et niveau som muligt. Og jeg har her muligheden for igen at arbejde i 2. division. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at prøve kræfter i en, på divisionsniveau, erfaren organisation. Jeg glæder mig ligeledes til at komme helt tæt på både spillerne og trænerne, samt den øvrige stab omkring de tre hold, som jeg jo kender fra så mange indbyrdes opgør, og en del af dem endvidere fra vores fælles tid på OBs ungdomsakademi.

Dalum IF's seniorformand Jan Hansen udtaler:

- Jesper er om nogen manden, der har bragt Tarup/Paarup et par trin op i det fynske fodbold hierarki også selvom det kun blev til en sæson i 2. division i første omgang. Jesper er en meget kendt og vellidt skikkelse i den fynske fodbold andedam, hvor vi glæder os til at få glæde af hans mange kontakter og gode forbindelser.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Annonce