Annonce
Sport

Dalum henter ny målmand fra USA

Alexander Brems har haft to succesfulde ophold i USA. Nu skal han kæmpe om pladsen i Dalum-målet. Foto: Dalum IF
24-årige Alexander Brems kommer til klubben efter flere år i USA, hvor han to år i træk er blevet valgt til "First Team All-America".
Annonce

Fodbold: Dalum IF har forstærket sig mellem stængerne, hvor 24-årige Alexander Brems er blevet hentet til. Det skriver klubben på dens hjemmeside.

Målmanden kommer med flere års erfaring fra collegefodbold i USA, hvor han har spillet for Mercyhust University i Pennsylvania og CSULA i Los Angeles. I 2019 blev han valgt som årets spiller i hele rækken, og han var på First Team All-America i både 2018 og 2019. Sportschef Jesper Rasmussen udtaler til klubbens hjemmeside:

- Det er med stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Alexander Brems efter sine to vellykkede ophold i USA er vendt tilbage til Danmark og har valgt at spille videre i Dalum IF. Alexander kommer dermed til at tage kampen op med vores nuværende 1. holdsmålmand Rasmus Lund. Dermed står Dalum IF meget stærkt rustet på den vigtige plads mellem stængerne.

Hovedpersonen selv skal vænne sig til den danske spillestil.

- Jeg kommer til Dalum IF fra at have spillet college fodbold i Los Angeles, hvor det hele er anderledes end i Danmark. Forventninger til mig selv er at udvikle mig så meget som muligt samt vænne mig til "dansk" fodbold igen. Forventningerne til Dalum IF er et godt træningsmiljø. Dog har det været noget anderledes i disse coronatider. Jeg kom hjem fra USA med en skade, så det har været en hård opstart, men det var godt de tre uger, der var træning i Dalum, før vi blev lukket ned, ligesom det er super dejligt endelig at være kommet i gang med træningen igen, udtaler Alexander Brems på hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Annonce