Annonce
Sport

Dalum hentede tredje sejr på stribe i Holbæk

Kasper Søby Mikkelsen - her i jubel efter scoring mod Jammerbugt tidligere på sæsonen - nettede også søndag mod Holbæk. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Fynboerne vandt søndag 4-2 på udebane over Holbæk i 2. division. Det var tredje sejr i træk efter 1-0-sejre over SfB-Oure FA og Middelfart i opgørene forinden.

FODBOLD: Søndag hentede Dalum alle tre point, da holdet var på besøg hos Holbæk i 2. division.

Fynboerne vandt 4-2 og hentede dermed tredje sejr på stribe. Den gode stime kommer efter de kun havde hentet ét point i de fem kampe forinden, og selvom de var inde i noget af et stormvejr, så var cheftræner Nicolai Friborg Johansen aldrig usikker på, om skuden blev vendt.

- Jeg har ikke været i tvivl om, det nok skulle komme. Både mod Aarhus Fremad og Jammerbugt synes jeg, at vi var gode, siger han til Sport Fyn om de to kampe, der gav henholdsvis 1-1 og et 3-4-nederlag.

Annonce

I søndagens opgør var kampen nærmest lukket allerede ved pausen ovenpå en stærk første halvleg.

- Vi var klasse. Vi var foran 3-0 ved pausen, og vi kunne også sagtens have været større foran, så vi var fantastiske i første halvleg, siger Dalum-træneren.

Igen mod Holbæk lukkede fynboerne mål ind fra standardsituationer - det ærgrer Johansen.

- Vi indkasserede to mål på dødbolde, og det er bare pisseirriterende. I de sidste fem kampe har vi kun indkasseret på dødbolde. Det betyder bare, at vi er godt organiserede i det åbne spil, men vi er alt for passive på standardsituationer, så det må vi kigge nærmere på igen.

Mathias Schilling, Julius Fechtenburg, Kasper Søby Mikkelsen og Mads Raben stod for de fire fynske scoringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce