Annonce
Kerteminde

Dagens turist: - Det var let at finde en parkeringsplads

Ægteparret Lone og Per Pedersen er turister i Kerteminde for en enkelt dag, hvor de skal opleve det lokale museum, en god kop kaffe og smage på maden hos en af byens restauranter.
Oplevelsen af en hyggelig atmosfære og et besøg på Fjord & Bælt for 20 år siden, har sendt ægteparret Lone og Per Pedersen retur til Kerteminde.
Annonce

Kerteminde: Halvvejs på Langegade slentrer Lone og Jens Pedersen. De har været tidligt oppe og har taget turen fra Hvalsø på Midtsjælland for at besøge Kerteminde. På forhånd har de planlagt en endagstur i byen, hvorefter turen i morgen går videre sydpå til Svendborg.

Lige før klokken 10, da avisens udsendte møder parret, har alting fungeret, som det skal. Lone fortæller, at der ingen problemer var med at komme ind til byen og få sat bilen.

- Det var let at finde en parkeringsplads, så vi kunne hurtigt gå ned på havnen og se den. Man kan virkelig mærke atmosfæren og idyllen i byen. Især de små gader og bonderoserne har været fine.

Annonce

Husker Fjord & Bælt

Ægteparret er taget til Kerteminde, da de tidligere har besøgt byen med deres børn. Jens og Lone Pedersen skal lige have styr på hvor længe siden, det nu er, at de var på Fjord&Bælt med deres børn. I første omgang lander de på, at turen gik til Fyn for 10 år siden, men de ender med at blive enige om, at det var 20 år siden, at havets dyr blev udforsket på turistattraktionen.


Det var let at finde en parkeringsplads, så vi kunne hurtigt gå ned på havnen og se den

Lone Pedersen


Dengang var byen en god oplevelse for både ægteparret og deres børn, og de vil derfor gerne tilbage for at genopleve stemningen. Turen bliver dog hverken startet eller afsluttet med et besøg på centeret, da parret hellere vil udforske byen på deres tirsdagsvisit.

- Vi har taget hele ugen fri, og vi tænker, at det bliver en enkelt dag i hver by, og så finder vi ud af, hvad vi gerne vil, fortæller Jens Pedersen.

Parret startede ved havnen, og nu skal de videre ud i byen for at få en forfriskning.

- Nu skal vi have en kop kaffe, og senere skal vi nok forbi et af de lokale museer. Lidt senere skal vi nok have en god frokost et sted, men vi har ikke lige besluttet os endnu for, hvor det skal være, fortæller Lone Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce