Annonce
Middelfart

Dagens læser: Seniorklub trækker medlemmer fra hele kommunen

Ove Andersen er formand for den 358 medlemmer store 3F Seniorklub Ejby. Og tirsdag var der julefrokost i kortklubben, som er en del af samme forening. Foto: Jan Bonde

Ejby: Et godt spil kort er ikke at fornægte, og når det kan indledes med en julefrokost, så er dagen for alvor i plus. Ove Andersen - tidligere borgmester i den gamle Ejby Kommune - kunne som formand for 3F Seniorklubben Ejby tirsdag byde velkommen til kortklubbens årlige julefrokost i Ejby Hallen.

- Vi er 358 medlemmer, og de kommer ikke kun fra Ejby, men fra hele kommunen. Når vi spørger medlemmer, der kommer langvejs fra, så får vi at vide, at det skyldes vores gode ture og arrangementer. Det er vi godt tilfredse med, siger Ove Andersen, der kan glæde sig til 2020, hvor blandt andre Johnny Hansen fra Kandis er hyret som underholder. Sammen med alt det faste som bankospil og ture, der er på programmet.

Ikke mindst en god gang kortspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce