Annonce
Assens

Dagens låge: Lotto-millionæren fra Brylle er en god kunde i brugsen

Det er første gang i 20 år, at brugsuddeler Jan Pedersen har oplevet en lotto-millionær. Arkivfoto: Morten Rode.
2020 har været et særligt år i brugsen i Brylle. Ikke mindst på grund af den store lotto-gevinst, der blev vundet af en af de trofaste kunder tidligere på året.
Annonce

Brylle: Er lotto-millionæren fra Brylle tidligere på året en mand eller kvinde? Og er vedkommende ung eller gammel?

- Det udtaler vi os ikke om, lyder det med et smil i stemmen fra brugsuddeler Jan Pedersen fra den lokale Dagli'Brugsen, der senere i denne artikel dog løfter lidt mere af sløret for, hvordan det er gået den heldige vinder.

Årets julekalender

I Assens-redaktionens julekalender ser vi tilbage på året, der er gået, og hvilke historier der har været nogle af de mest læste siden januar.

Nogle af historierne laver vi opfølgninger på, som i dette tilfælde med lotto-millionæren fra Brylle. Andre historier genudgiver vi, så man kan læse eller genlæse nogle af de mest populære historier fra året, der gik.

Følg med hver dag på fyens.dk og i avisen.

I januar efterlyste Danske Spil en nyslået millionær, der havde købt sin kupon i dagligvareforretningen. Det var via trækningen af den såkaldte millionærgaranti, og der gik rundt regnet en uge, så blev vinderen fundet.

Historien om lotto-millionæren fra Brylle er en af de mest læste historier på Fyens.dk/assens i løbet af 2020. Fyens Stiftstidende i Assens følger i december op på de historier, der har været allerstørst interesse om.

Annonce

Stigning i spillet

Den store gevinst i Brylle-brugsen har også skabt overskrifter ved kasselinjen, fortæller Jan Pedersen.

Hvad betyder det for en brugs som jeres, når der bliver fundet en lotto-millionær?

- Der kommer mange flere op de efterfølgende uger. Det er klart, at der bliver spillet ekstra i ugerne efter, men så flader det ud igen. Jeg vil tro, at det steg 25 procent de næste fem uger, og så fladede det stille og roligt ud, siger Jan Pedersen.

Det er første gang i hans 20 år som uddeler, der er landet en milliongevinst i Brylle, og det er selvfølgelig noget helt særligt.

- Det var faktisk rigtig sjovt. Der var tale om én, som ikke en gang vidste det. Det var næsten det bedste. Når det er en millionærgaranti, er det kun i øjeblikket, at de får den tjekket, at vi får at vide, at der er en million kroner på, fortæller Jan Pedersen.

Annonce

Løfter lidt af sløret

Hvilken stemning giver det i brugsen, når der lander sådan en gevinst?

- Det giver jo en rigtig god stemning, og alle folk kigger på hinanden, siger han.

Går I og håber på endnu en heldig kupon?

- Det vil man altid have, men det er ikke noget, man selv bestemmer. Det er svært at ramme tallene - ellers havde vi nok bare selv lavet nogle kuponer, jo. Hahaha, griner uddeleren.

Jan Pedersen fortæller, at Dagli'Brugsen i år har haft større gevinster på omkring 100.000, 85.000 og 57.000  kroner.

Det var en lokal borger, der i januar vandt million-gevinsten, og selv om uddeleren flere gange understreger, at personen ønsker at forblive anonym, så løfter han alligevel lidt af sløret for, hvordan det er gået vedkommende siden.

- Det var en lokal, og jeg tror stadigvæk, at vedkommende formår at være fuldstændig anonym. Der er ikke sket det store i livet. Vedkommende kommer her næsten dagligt, bemærker Jan Pedersen.


Det var en lokal, og jeg tror stadigvæk, at vedkommende formår at være fuldstændig anonym. Der er ikke sket det store i livet. Vedkommende kommer her næsten dagligt

Jan Pedersen, uddeler


Udover milliongevinsten i Brylle har blandt andre Superbrugsen Haarby også haft en heldig vinder i 2020, da der henover sommeren blev efterlyst en ejer af en lotto-kupon til tre millioner kroner.

Det var ifølge Danske Spil tale om en mand, der i sin frokostpause købte kuponen. Han arbejdede på det tidspunkt i Haarby og skulle efter spilletjenesten bruge sin gevinst på en ny bil samt flere spontane middage med konen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce