Annonce
Nyborg

Dømt: Ung mand fra Østfyn fuskede flere firmaer

En 23-årig mand fra Østfyn modtog sin betingede fængselsdom ved Byretten i Svendborg. Han blev dømt for at snyde flere onlinebutikker. Arkivfoto.

Igennem to år har en ung østfynbo løbet om hjørner med flere onlinebutikker, hvor han på baggrund af en andens personlige oplysninger har fusket sig til gratis tøj og interiør.

Annonce

Østfyn/Svendborg: Det kan være en god idé at holde sine personlige oplysninger tæt. I hvert fald har en 23-årig østfynbo været i besiddelse af en andens personlige oplysninger, som han i perioden 7. oktober 2016 til 19. oktober 2018 har svindlet flere firmaer for.

Tirsdag formiddag erkendte den unge mand fra Østfyn sig skyldig i alle 19 forbehold, som han efter straffelovens paragraf 279 ved Retten i Svendborg var sigtet for.

I de to år, som bedragerierne stod på, har den 23-årige mand udgivet sig for at være en anden, når han kontaktede firmaerne Miinto, Stylepit, Unisport og Ellos. Ifølge anklageskriftet tegner der sig et klart billede af, at den dømte konsekvent skabte vildfarelse hos personalet via den falske identitet, som han udnyttede til at begå bedrageri for op imod 25.000 kroner.

Den dømte mand modtog sin dom på 60 dages betinget fængsel, 80 timers samfundstjeneste samt at underlægge sig et afvænningsprogram for euforiserende stoffer, hvis kriminalforsorgen finder det relevant. Derudover får den dømte konfiskeret en jakke, skoreol, lampe og en vægdekoration samt et krav om at betale sagens omkostninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce