Annonce
Odense

Dømt for terror-jubel

Om aftenen den 11. september fejrede en gruppe unge i Vollsmose terrrangrebene i USA. Nu er en 25-årig palæstinenser dømt for hensynsløs kørsek den aften.

DOM: 25-årig fik frakendt sit kørekort for jubelkørsel efter terrorangrebene i USA

ODENSE:En 25-årig palæstinenser fra Vollsmose blev som den første i går dømt for hensynsløs kørsel, da en gruppe unge ballademagere i bydelen fejrede terrorangrebene på World Trade Center i USA den 11. september.

Byretten i Odense frakendte den 25-årige kørekortet i et halvt år, fordi han flere gange om aftenen bragte andre folk i trafikken i fare, da han kørte over for rødt og lavede pludselige U-vendinger.

Under en U-vending skred bilen ud, og her var han ved at påkøre en cyklist.

Episoderne fandt sted, da de unge i kortege kørte fra Vollsmose og ind i Odense via Østergade og Thomas B. Thriges Gade for med hornet i bund og palæstinensiske flag ud af vinduerne at vise deres glæde over angrebene.

- Nu har vi fået den første dømt, og han er dømt for at have kørt hensynsløst. At det så skete den 11. september, har retten jo ikke forholdt sig til, siger vicepolitimester i Odense, Doris Jensen.

Den 25-årige er med i den hårde kriminelle kerne iVollsmose, og udover det frakendte kørekort blev han i går endnu en gang dømt for vold, denne gang på diskotek Boogies i Nørregade i juli.

Den 25-årige er tidligere også dømt for at true vidner, og det lemfældige forhold til lovgivningen går åbenbart igen i familien.

For et par år siden gjorde hans lillebror sig bemærket ved at kaste en stol efter en landsretsdommer i Østre Landsret pådomhuset iOdense, da han var blevet dømt til udvisning efter en dom for et røveri i Vollsmose.

Udvisningen blev senere underkendt af Højesteret.

Selv om den 25-årige under hele sagen har nægtet sig skyldig, så modtog han dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce