Annonce
Faaborg-Midtfyn

Dømt for indirekte trusler under psykologsamtale: - Hun burde have en kugle for panden

44-årig dømt for trusler ved retten i Svendborg. Arkivfoto: Michael Bager
44-årig faaborgenser fik to måneders fængsel for indirekte trusler mod en offentlig ansat
Annonce

Faaborg: En 44-årig faaborgenser, der har en række tidligere domme på CV'et, blev ved retten i Svendborg forleden idømt en fængselstraf på 60 dage for blandt andet at have truet en sagsbehandler.

Truslerne var fremsat indirekte, idet de faldt under en samtale med en psykolog, og de var møntet på en navngiven sagsbehandler - en fuldmægtig ved Statsforvaltningen - som den dømte havde været i kontakt med.

Ifølge psykologens vidneudsagn i retten havde den 44-årige blandt andet udtalt, at den pågældende fuldmægtig "burde have en kugle for panden". Psykologen citerede ham også for at skulle have sagt: ”Hvis jeg kommer kørende i en bil, og hun kommer gående, kører jeg hende ned.”

I retten benægtede den 44-årige, at der havde været tale om trusler. Psykologen havde misforstået, det han sagde. Det var noget andet, han havde ment med de pågældende udtalelser.

Men den forklaring tog retten ikke for gode varer.

Ud over truslerne blev han også dømt for at flygte fra Søbysøgård Fængsel i forbindelse med afsoning af en anden straf. Det skete i marts sidste år.

Desuden blev han dømt for at være i besiddelse af et luft- og fjedervåben med en kaliber større en de tilladte 4,5 mm. Dette våben blev konfiskeret som en del af dommen.

Den 44-årige ankede dommen til landsretten med henblik på frifindelse eller en mildere straf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce