Annonce
112

Dømt for indbrud for under en måned siden: 47-årig begik igen indbrud

En 47-årig indbrudstyv blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
En 47-årig mand blev den 27. januar idømt seks måneders fængsel, men han blev dengang ikke fængslet. Nu har han igen begået indbrud og er blevet varetægtsfængslet.

Det er mindre end en måned siden, at en 47-årig mand blev idømt seks måneders fængsel for indbrud, og nu er han blevet taget for præcis det samme endnu en gang og varetægtsfængslet.

Indbruddene har fundet sted den seneste tid i Søndersø. Tre gange har manden ifølge politiets sigtelser været på spil i Søndersø i private villaer, men han erkender kun ét af dem. Det tredje er kun forsøg på indbrud.

Manden blev tirsdag anholdt, og onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Netop fordi han for kort tid siden blev idømt seks måneders ubetinget fængsel for indbrud, men ikke var begyndt at afsone, fordi han har anket sin straf til landsretten, var han på fri fod.

Det er han så ikke mere, for retsformanden besluttede, at når manden trods en meget frisk dom ikke kunne afholde sig fra at begå indbrud måtte han varetægtsfængsles - foreløbigt de næste fire uger.

Ved indbruddene blev der blandt andet stjålet smykker, kontanter og mobiltelefoner. Det ene af de tre indbrud, manden er sigtet for, blev begået på mandens 47-års fødselsdag, men det er det forhold, han nægter kendskab til.

Nu har politiet de næste uger til at efterforske indbruddene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce