Annonce
Assens

Dømt for hashsalg igen: Gav hash til sine børn, når de spurgte

En 59-årig mand fra Assens er igen blevet dømt for at være i besiddelse af hash. Arkivfoto: Carsten Bundgaard
En 59-årig mand, der bor i Assens, er blevet idømt ubetinget fængsel for videresalg af hash. Han er tre gange tidligere dømt for lignende kriminalitet. Manden forklarede, at han aldrig har solgt til børn, men at han dog har givet hash til dem, når de har spurgt.

Assens: Ubetinget fængsel i 40 dage og konfiskation af 10.000 kroner.

Den straf fik en 59-årig mand fra Assens i retten i Odense i marts.

Her stod han tiltalt for at være i besiddelse af 330 gram hash med henblik på videresalg på sin adresse i Assens den 18. juni 2018, og at han derudover forud for denne dag havde solgt ikke under 123 gram hash til en værdi af 12.300 kroner fra sin bopæl.

Det var under en ransagning af den 59-årige mands bopæl, at politiet fandt hash og flere bunker med kontanter i hans lejlighed.

Manden tilstod i retten, at han havde været i besiddelse af 330 gram hash, som til dels var til eget forbrug, og som til dels skulle sælges videre.

Den 59-årige mand forklarede i retten, at han har røget hash i 40 år, og at han jævnligt tager til Christiania for at købe hash. Her plejer han at købe 100 gram om måneden til sig selv og til to ældre venner.

Manden sælger derfor hashen videre til dem, men han forklarede i retten, at de betaler det samme for hashen, som han selv gør, og at de kun derudover betaler hans billet frem og tilbage.

Og den eneste grund til, at han var i besiddelse af 330 gram hash og ikke 100 gram, som han ellers køber hver måned, var, at han havde lidt til overs fra måneden før.

Annonce

Hash til børnene

Politiet fandt hashklumper flere steder i lejligheden, og derudover blev der også fundet i alt 10.000 kroner i kontanter.

Den 59-årige mand forklarede i retten, at han ikke er pusher, fordi han ikke sælger til folk, han ikke kender, da han kun sælger til de to førnævnte venner, og så giver han en klump til sine børn, når de har spurgt efter det. Manden understregede dog i retten, at han aldrig solgte hash til børn, men kun til gamle mennesker.

Han forklarede, at politiet ville have fundet et regnskab i lejligheden, hvis han var pusher. Og det gjorde de ikke.

Retten fandt den 59-årige skyldig i anklagepunkterne, og han blev derfor idømt ubetinget fængsel i 40 dage.

Retten lagde blandt andet vægt på, at manden har tre tidligere domme bag sig for lignende kriminalitet. Det drejer sig om straffe fra 2008, 2013 og 2017.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce