Annoncørbetalt indhold

Døjer du med dårlige tænder på grund af skævheder? Læs her hvordan du kan gøre noget ved problemet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man har skæve tænder, så kan det være rigtig svært at gøre dem ordentligt rene. Ved skæve tænder, kan de nemlig dække for hinanden og gøre det rigtig svært at komme ordentligt til med tandbørsten, og det kan gå hen og blive noget rigtig rod. Når man ikke kan børste sine tænder ordentligt, så kan der opstå en masse huller og andre dårlige ting ved tænderne. Med en bøjle vil du kunne rette dine tænder op og dermed nemmere kunne børste dine tænder. Men hvem har lige lyst til at have bøjle på som voksen? Ikke ret mange – kun alle dem der kender til den usynlige bøjle.


Annonce

Tandretning med bøjler 

Tandretning København med bøjler har været en anvendt metode i mange år og det har gjort at rigtig mange børn og unge har fået rettet deres tænder. Det er normalt skoletandplejen der giver et barn bøjle på og det gør de på baggrund af skævt bid eller andre sundhedsmæssige problemer. Det vil sige, at alle dem der kun har skæve tænder og ikke bider skævt, de for ikke rettet deres tænder i barndommen.


Det betyder, at de kan se frem til et helt liv med skæve tænder. Men selvom de ikke bider skævt, så kan rengøringen af tænderne blive virkelig besværlig, når man har skæve tænder. Men det er langt fra ret mange voksne mennesker, der har lyst til at få togskinner på tænderne. Men med tandretning København, kan du faktisk få rettet dine tænder, uden at omverden nødvendigvis kan se, at du har bøjle på.

Tandretning København – tandretning uden at det kan ses 

I dag er det faktisk muligt, at du kan få rettet dine skæve tænder, uden at din omgangskreds vil lægge mærke til det – før dine tænder er flotte lige selvfølgelig. For de smukke lige tænder vil de formentligt lægge mærke til. Men undervejs i behandlingen, skal du ikke tænke meget over dit udseende, for bøjlen og tandretningen København, vil næsten ikke være til at se.

I dag er teknologien bag bøjler nemlig blevet en helt anden end den var, dengang du var barn. I dag kan du nemlig få lavet en bøjle, som retter dine tænder, næsten uden at den kan ses. Du skal derfor ikke gemme dine tænder væk eller være ked af udseendet på dine tænder, imens bøjlen sidder på. Med den usynlige bøjle kan du beholde din hverdag og blot glæde dig over, at behandlingen er i gang – uden at skulle igennem en træls periode først. Det er derfor en meget nem og flot måde at få rettet sine tænder på. Du kan derfor trygt vælge denne form for tandretning København.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.