Annonce
Middelfart

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Onsdag aften kort før midnat måtte politiet bortvise og sigte en mand, som ikke kunne opføre sig ordenligt på en restauration i Danmarksgade.

Politiet blev tilkaldt kl. 23.51, men den 29-årige mand fra Midtjylland havde tilsyneladende ingen planer om at forbedre sin opførsel ved betjentenes mellemkomst.

I stedet talte han så fornærmende til betjentene, at han fik tre sager om fornærmende tiltale mod politiet med sig, ligesom han også blev bortvist fra restaurationen og fik forbud mod at komme der igen. Det oplyser vicepolitiinspektør hos Sydøstjyllands Politi Finn Ellesgaard.

Senere på natten måtte politiet en tur til Skovbakken, hvor en mand var kørt galt på scooter. Han kom ikke til skade, men fik i stedet en stribe sigtelser med sig.

Politiet blev tilkaldt kl. 00.57, da en 23-årig mand på scooter påkørte en parkeret bil.

Politiet mistænker manden for at være påvirket af alkohol, så det blev han sigtet for. Desuden blev han sigtet for at have en passagerer bagpå scooteren, for at køre uden hjelm og for ingen forsikring at have på sin scooter.

Omkring midnat natten til onsdag blev der forsøgt indbrud i en villa på Frederiks 3.s Vej. Her blev et soveværelsesvindue forsøgt brudt op, men gerningsmanden blev skræmt væk af en beboer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce