Annonce
Middelfart

Døgnrapport: tyve nappede pung, støvler og en bil

Fyns Politi modtog tirsdag tre anmeldelser fra Nørre Aaby, to fra Middelfart og én fra Ejby. Foto: Michael Bager.
Annonce

Nordvestfyn: På en helt almindelig tirsdag modtog Fyns Politi fem anmeldelser om indbrud og tyveri på Nordvestfyn samt en enkelt anmeldelse om hærværk i Middelfart.

Tidligt tirsdag morgen blev der anmeldt et indbrud i en virksomhed på Æblehaven i Nørre Aaby. Et vindue til virksomheden var brudt op. Ifølge døgnrapporten er der intet overblik over stjålne genstande. Det formodes, at hændelsen har fundet sted kort inden anmeldelsen.

Lidt senere på morgenen modtog Fyns Politi endnu en anmeldelse om indbrud i Nørre Aaby - denne gang i en privat beboelse. Den ubudne gæst har fundet vej ind i huset via en dør og har nappet en pung og støvler.

Klokken 10 røg der en anmeldelse ind om brugstyveri af en registreret hvid Iveco varebil på Fabriksvej i Nørre Aaby. Køretøjet blev stjålet med den rette nøgle.

Fyns Politi modtog også en anmeldelse om et indbrud i en privat beboelse på Bøgebjergvej i Ejby. Et vindue til huset var brudt op, men intet er meldt stjålet.

I Middelfart blev der tirsdag eftermiddag anmeldt om et forsøgt tvungen adgang til en forretning i Gymbels Gyde. Ifølge døgnrapporten var det dog kun et forsøg. Det forventes, at hændelsen fandt sted tidligt søndag.

Politiet modtog tirsdag også en anmeldelse om hærværk i Teglgårdsparken i Middelfart, hvor gerningsmanden havde klippet et hul i stålhegn til en bilpark. Ifølge døgnrapporten skete hændelsen mellem sent mandag eftermiddag og tirsdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce