Annonce
Nordfyn

Dødsulykke ved Bogense: Sag mod dødsbilist er klar til retten

Efter dødsulykken satte naboer til ulykkesstedet syv hvide kors op for at markere hvor mange, der inden for de seneste år har mistet livet på vejstrækningen. Arkivfoto: Martin Ytting Rask
Den unge mand, der er sigtet for at være skyld i tre menneskers død i en trafikulykke uden for Bogense, kommer for retten den 2. oktober.
Annonce

Bogense: Sagen mod den 26-årige mand, der er sigtet for at være skyld i tre menneskers død i en trafikulykke på Odensevej uden for Bogense søndag den 28. juni, er nu klar til at komme for retten.

I mandags den 7. september fik den sigtede forlænget sin varetægtsfængsling frem til fredag den 2. oktober, hvor retssagen finder sted.


Vi mangler stadig en erklæring fra retslægerådet med hensyn til efterforbrug og promillestørrelse, men den kan vi ikke vente på. Vi kan føre beviset på anden måde.

Kirsten Flummer, anklager hos Fyns Politi


- Vi mangler stadig en erklæring fra retslægerådet med hensyn til efterforbrug og promillestørrelse, men den kan vi ikke vente på. Vi kan føre beviset på anden måde, siger anklager hos Fyns Politi Kirsten Flummer.

Derimod har anklagemyndigheden nu fået erklæringer på baggrund af videomateriale, der kan fortælle, hvor stærkt den sigtede har kørt både i og uden for Bogense den skæbnesvangre aften. Kirsten Flummer ønsker ikke før retsmødet at fortælle, hvad bilinspektøren er kommet frem til på baggrund af videomaterialet.

Annonce

Flere sigtelser

Dødsulykken skete, da den 26-årige, der havde en kammerat med i bilen, med meget høj fart bragede ind i en Citroën C4, der netop var svinget til højre ud på Odensevej fra Assensvej.

Den 26-årige er desuden sigtet for spirituskørsel og for at have forladt ulykkesstedet. Han nægter spirituskørsel og har forklaret politiet, at han havde drukket to-tre øl på Røde Kro i Bogense, før han satte sig i bilen.

Ved ulykken omkom de tre personer, to kvinder på 64 og 63 år og en mand på 37, der sad i den påkørte Citroën. De tre dræbte var mor og søn samt sønnens faster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce