Annonce
Odense

Dødsulykke: Tredje person fra forulykket bil er stadig i kritisk tilstand

Fredag aftens alvorlige ulykke på Østerbro i Odense har indtil videre kostet to unge mænd livet. En tredje befinder sig fortsat i kritisk tilstand. Foto: Local Eyes
Vidneforklaringer har bestyrket Fyns Politis formodning om, at høj fart kan have forårsaget fredag aftens alvorlige ulykke på Østerbro i Odense, hvor to mistede livet, mens en tredje fortsat befinder sig i kritisk tilstand.
Annonce

Situationen er fortsat kritisk.

Sådan lyder sidste nyt fra Fyns Politi omkring den tredje af de unge mænd, som fredag aften befandt sig i den bil, som forulykkede i en alvorlig trafikulykke på Østerbro i Odense ud for nummer 16.

- Det sidste, jeg hørte, var, at han stadig er i kritisk tilstand, oplyser vagtchef Ehm Christensen søndag sidst på formiddagen.

Annonce

Vidner bestyrker mistanke

Ulykken har indtil videre kostet de to andre unge mænd, der sad i bilen, livet. Ifølge Fyns Politi er alle tre, som var involveret i ulykken, 21 år gamle.


Det, som vi gennem vores afhøring af vidner har fået klarlagt er, at der er tale om et solouheld, og at det formeentlig skyldes høj hastighed.

Ehm Christensen, vagtchef ved Fyns Politi


I løbet af lørdagen har politiet fået et klarere billede af, hvad der er gået forud for, at den grønne BMW af ældre dato, de kørte i, gled af vejen og ramte først en lygtepæl og derefter en husmur.

Flere vidner, som har henvendt sig, fortæller om høj hastighed.

- Det, som vi gennem vores afhøring af vidner har fået klarlagt er, at der er tale om et solouheld, og at det formeentlig skyldes høj hastighed, siger Ehm Christensen.

Han understreger dog, at der indtil videre er tale om en formodning, da politiet afventer rapporten fra bilinspektøren.

Men et vidne har for eksempel konkret fortalt, at en bil svarende til den fra ulykken overhalede vidnet i høj fart kort tid forinden. Også andre vidner fortæller om høj hastighed.

- Allerede lørdag eftermiddag var syv vidner afhørt, oplyser Ehm Christensen.

Vagtchefen oplyser også, at der altid i den slags sager tages en blodprøve for at fastslå, om alkohol eller narkotika har spillet en rolle. Prøvesvaret ventes dog først at foreligge i løbet af en til to uger.

Annonce

Udløste stor alarm

Anmeldelsen om den alvorlige ulykke indløb hos politiet fredag aften klokken 21.47 og udløste storalarm.

Dels var gaden Østerbro spærret i flere i timer, og samtidig måtte politiet rykke ud og foretage en såkaldt skalsikring af OUH for at undgå uønsket indtrængen på sygehuset.

Efter ulykken forsamlede 50-60 personer sig ifølge avisens oplysninger ved akutmodtagelsen.

- Jeg har bare fået at vide, at der kom rigtig mange derud. Og det er vi nødt til at have styr på, for sygehuspersonalet skal kunne arbejde, lød begrundelsen for skalsikringen lørdag fra vagtchef Ehm Christensen.

De implicerede blev efterfølgende bragt til Odense Universitetshospital, hvilket tiltrak omkring 50 mennesker til hospitalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce