Annonce
Kerteminde

Lokal mand fundet død i sin bil på Måle Strand - intet tyder på en forbrydelse

En lokal mand blev lørdag fundet død på Måle Strand. Foto: Local Eyes
Lørdag morgen lød der udrykning længe i Måle på Hindsholm. En mand var fundet død i sin bil

Måle: En mand blev lørdag morgen fundet død i en hvid transporter på Måle Strand på Hindsholm. Bilen var kørt op over et stengærde på stranden.

Beredskabet, politi og lægeambulance blev tilkaldt, og naboer til stranden fortæller, at der lød udrykning i den lille landsby i 10 minutter.

Det fik også flere til at hoppe på cyklerne for at se, hvad der var sket, men stranden blev hurtigt afspærret af politiet, der gik i gang med efterforskningen.

Lørdag eftermiddag var det ikke muligt at komme ned på stranden for folk, der gerne ville ned og luftes igennem ved Storebælt.

I første omgang efterforskede Fyns Politi dødsfaldet som værende mistænkeligt, men klokken cirka 15.40 lørdag oplyste politiet på twitter, at der ikke er noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse.

Manden, der blev fundet død, er fra lokalområdet. Hans pårørende er underrettet.

Annonce
En lokal mand blev lørdag fundet død på Måle Strand. Foto: Local Eyes
En lokal mand blev lørdag fundet død på Måle Strand. Foto: Local Eyes
En lokal mand blev lørdag fundet død på Måle Strand. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce