Annonce
Dødsfald

Dødsfald: Holger Greisen var social vicevært for de andre ældre

Annonce

Holger Greisen, Tarup, er død, han blev 91 år.

Hver formidddag gik Holger Greisen sin runde i andelsboligforeningen, hvor han og Christine boede til sidst, for lige at se, hvordan det gik med de andre beboere. De svageste fik også et kig ind om eftermiddagen.

Skulle noget repareres hos naboer, venner eller familie, så bare rolig. Holger havde sin værkstedstaske med rundt og kunne løse mange problemer med skruetrækkeren og andet fornødent grej.

Holger blev efter skoletiden hjemme mellem Jels og Vejen grovsmed og har skoet mangen hest på de kanter, men efter nogle år kom han til skade med knæet og var uarbejdsdygtig et års tid.

Da var han blevet gift med Christine, som han havde mødt til et bal i forsamlingshuset, og de drog sammen til Odense, så han kunne læse til maskintekniker på Odense Teknikum.

Det førte til ansættelse på Roulunds Fabrikker, først på Rugårdsvej og senere på den nye fabrik på Hestehaven, hvor Holger var værkfører og arbejdede med kileremme, bremsebånd og den slags.

Christine og Holger bosatte sig først på Lykkevænget i Tarup, indtil de flyttede ind i huset på Lucernevej. I alderdommen vendte de tilbage til Lykkevænget i andelsboligen, hvor Holger som nævnt gjorde sit som social vicevært.

For fire år siden kunne ægteparret fejre diamantbryllup.

Holger var som pensionist involveret i genbrug. Først som medarbejder hos Danmission, siden hos Indre Mission, og han tog også sin tørn med at planlægge og hjælpe ved tirsdagsmøderne i Paarup Sognegård.

Holger Greisen efterlader sig hustruen Christine og plejedatteren Johanne.

Bisættelsen finder sted fra Paarup Kirke onsdag den 16. oktober klokken 12. /RAS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce