Annonce
Nyborg

Dødsbrand i Ørbæk: Indsamling til mor og drenge der mistede alt

To små drenge på 6 og 11 år boede med deres mor i lejligheden over den nu døde kvindes lejlighed. Foto: Louise Koustrup

To små drenge på seks og elleve kom ud af lejligheden i nattøj, da branden brød løs. Folk i Ørbæk har startet Facebook-indsamling til de to, der er tilbudt psykologhjælp af skolen.

Annonce

Ørbæk: Kort tid efter branden brød løs i en lejlighed på Hovedgaden i Ørbæk onsdag aften, hvor en kvinde døde, stod to drenge på otte og elleve år i deres nattøj midt på hovedgaden med deres mor.

De tre er overboer til kvinden, der døde i den måske påsatte brand, og oplevelsen kan have været ganske traumatisk for de to mindreårige drenge.

Der er startet en indsamling på Facebook for de to drenge og deres forældre. Stine Juul Skøtt har skrevet et opslag, hvor hun opfordrer folk til at donere det tøj eller legetøj, som de kan undvære.

Overboer kom meget hurtigt ud af huset, og stod på gaden i nattøj, da branden var på sit højeste. Foto: Louise Koustrup Foto: Louise Koustrup

At dømme ud fra opslaget har de to drenge mistet alt - bortset fra de bokseshorts og T-shirts, de havde på om aftenen, da de skulle skynde sig ud af deres lejlighed.

Opslaget er, mens denne artikel blev skrevet, delt 266 gange, og flere har tilkendegivet at have tøj og legetøj, som de vil donere til de to drenge og deres mor.

På Firkløverskolen i Ørbæk, hvor de to drenge går i 0. og 4. klasse, har skoleleder Palle Graae tilbudt de to drenge samtaler med skolepsykologen, hvilket deres mor har takket ja til.

- De stod jo på gaden i det, de havde på, og alt er nu brændt. Det har været ganske traumatisk for dem, siger skoleleder på Firkløverskolen i Ørbæk Palle Graae.

Skolelederen vil torsdag formiddag tage en snak med børnene i klasserne og sender også en meddelelse ud på skolens forældreintra. Blandt andet for at undgå misforståelser og få aflivet rygter, der kunne gå på, at det var i deres lejlighed, at branden var opstået.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce