Annonce
Kerteminde

Dødsbrand: Den omkomne mand endnu ikke identificeret

Politiet kender endnu ikke hverken brandårsagen eller navnet på den mand, der døde i branden. Arkivfoto: Charlotte Pedersen.
Politiet arbejder i øjeblikket både på at finde en årsag til branden i Hjemmeværnsgården i Kerteminde og et navn på manden, der mistede livet i branden.
Annonce

Kerteminde: Politiets teknikere brugte tirsdag timer på at undersøge den udbrændte del af Hjemmeværnsgården i Kerteminde for at finde en årsag til den eksplosionsagtige brand, der brød ud mandag ved 17.45-tiden. '

Da branden startede med et ordentligt brag er der mand og mand imellem teorier om, at der var tale om en gaseksplosion. Men leder af efterforskningen Claus Andkjær, Fyns Politi, kan endnu ikke udtale sig om brandårsagen.

Efterforskningslederen kan heller ikke fortælle noget om den mand, der omkom under branden.

- Manden er endnu ikke endeligt identificeret, og derfor er de pårørende heller ikke orienteret, og derfor kan vi endnu ikke sige noget som helst om ham, siger Claus Andkjær.

- Der er mange ubesvarede spørgsmål i øjeblikket, og vi er i fuld gang med at finde svarene. Dels er teknikerne i gang på brandstedet, og dels arbejder et andet hold på at få sat navn på dødsofferet. Først når det er på plads, kan vi gå i gang med at finde ud af, hvad han lavede i Hjemmeværnsgården - hvorfor han overhovedet var der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce