Annonce
OB

Dårlige erfaringer i Lyngby

OB' s træner Jakob Michelsen har aldrig prøvet at vinde i Lyngby. Foto: Michael Bager
Træneren har aldrig vundet i Lyngby og OB har ikke sejret der siden 2008.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen har aldrig vundet i Lyngby med Sønderjyske og OB har ikke vundet der siden 2008. Nu kommer OB til Lyngby for første gang med Jakob Michelsen som træner.

- Lyngby har gjort det godt ligesom mange af de andre Superliga-hold. Jeg tror ikke, at Lyngby er blandt de tre hold, som rykker ned. De skal nok klare sig. Men om de er dygtige nok til at komme i top seks er noget andet. Men vi kan invitere dem indenfor igen, hvis vi taber til dem, siger Jakob Michelsen.

- Thomas Mikkelsen gjorde det godt i OB som målmand, men han var nået en alder, hvor det var nødvendigt for ham med spilletid. Han har virkelig bidraget til Lyngbys optur. De tabte jo nærmest ikke hele foråret og holdet har gjort det godt i Superligaen især på hjemmebane. De har mange erfarne spillere blandt ungdommen md Thomas, Lasse Nielsen og Martin Ørnskov, siger OB-træneren.

Den tidligere OB'er Lasse Nielsen ventes først tilbage efter pause med landskampe efter en længerevarende skade.

- Det er den samme plade runde efter runde. Det bliver igen en tæt kamp, mener OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce