Annonce
Assens

Dårlig økonomi kan tvinge melodi grand prix ud af kommunen

Det lokale band fra Assens Kommune, Unico, vandt forleden Melodi Grand Prix for handicappede i Slagelse. Arkivfoto: Martin Kloster
Assens Kommune skal næste år stå som vært af Handicap Grand Prix. Et melodi grand prix for handicappede. Men det er ikke sikkert det bliver til noget grundet den økonomiske situation i kommunen.

Assens: 12 points go to ....

Det lokale band fra Assens Kommune, Unico, vandt for nylig Handicap Grand Prix (HGP) i Slagelse med sangen "Her i Unico". Sejren betød, at det så som udgangspunkt er Assens Kommune, der skal stå som vært ved næste udgave i 2020 af HGP. Men kommunens økonomiske situation taget i betragtning, så er det ikke sikkert, det bliver sådan.

"Da arrangementet vil medføre udgifter for Assens Kommune, må behandlingen af forslaget afvente Byrådets godkendelse af budget 2020-2023", står der i den seneste dagsordenen hos udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur. Sagen er på næste møde 2. december. Udvalgsformand Finn Brunse (S) siger, at det drejder sig om et beløb på op mod godt 140.000-170.000 kr. i kommunale midler.

Skal Assens Kommune ikke stå for arrangementet, går arrangørrollen videre til enten Faxe Kommune eller Odense Kommune, hvis deltagere endte som henholdsvis nummer to og tre ved dette års HGP.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce