Annonce
Nyborg

Nyborg Voldspil: Cyrano blev fundet i København

Nyborg Voldspil holdt første audition i midten af oktober, men der skulle fire runder til, før man fandet den rigtige skuespiller/sanger til den vigtigste rolle: Cyrano. Foto: Nils Svalebøg
Den rutinerede amatørskuespiller Tonni Stemann får den store titelrolle som Cyrano på Nyborg Voldspil næste sommer. Hele holdet er nu klar til at gå ombord i den populære musical.
Annonce

Nyborg: Fire runder måtte der til, før instruktør Jesper Dupont fandt den helt rigtige til titelrollen som Cyrano i næste sommers musical på Nyborg Vold.

Og Cyrano blev så at sige fundet i en frisørsalon på Amager. Det er i hvert fald her Tonni Stemann arbejder til daglig, men ud over arbejdet med kam og saks er han en garvet amatørskuespiller, der har medvirket i mange forskellige musicals. Det oplyser Nyborg Voldspil i en pressemeddelelse.

Tonni Stemann har blandt andet spillet og sunget Jean Valjean i Les Misèrables og han har faktisk også stiftet bekedtskab med Sebastians Cyrano - endda flere gange.

- Han har nemlig, som ganske ung, medvirket i koret i originalopsætningen på Gladsaxe Teater, og har desuden spillet den unge ”Christian” i Mastodonternes opsætning af musicalen i Cirkusbygningen. Det er derfor et glædeligt gensyn med en rolle, som i mange år har været en ønskerolle for den syngende frisør, fortæller formanden for Nyborg Voldspil, Jesper Bech Madsen.

- Det har været utrolig vigtigt for os at finde den helt rette til rollen som Cyrano. Rollen er utrolig kompleks og krævende både spille- og sangmæssigt. Det har samtidig været væsentligt for os at finde en ”voksen mand” omkring 50 år, for at historien bliver så troværdig som muligt. Vi har set rigtig mange gode bud på rollen fra dygtige aspiranter fra det meste af landet, men der var ingen tvivl om, at den var der, da vi så Tonnis bud. Han besidder præcis den vildskab, ømhed og poesi, vi er ude efter, og samtidig synger han som en drøm, siger voldspilformanden.

Af andre roller i sommerens forestilling kan nævnes: Roxanne spilles af Emma Sofie Eckhoff. Le Bret af Henrik Madsen, Duennaen af Vivian Edelborg, De Guiche af Rasmus Mansachs, De Valvert af Anders Nøhr og endelig spiller Anton Lambert figuren Christian.

Jesper Bech Madsen stillede i øvrigt selv op til den første audition, men han har valgt at koncentrere sig om det organisatoriske arbejde som formand, så ham vil man altså ikke kunne opleve på scenen til sommer.

Ensemblet på scenen tæller 45 kvinder og mænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce