Annonce
Fyn

Cyklist på vej over Storebæltsbroen: Nåede helt fra Fyn til Sprogø

Var den asiatiske mand ikke blevet stoppet ved Sprogø var han fortsat på cykel op på Højbroen og videre til Sjælland. Arkivfoto: Michael Bager
Asiatisk mand havde aldrig hørt om, at man ikke måtte cykle på Storebæltsbroen, og først på Sprogø blev han stoppet og kørt tilbage til Fyn.

En asiatisk mand ville torsdag sidst på eftermiddagen krydse Storebælt på cykel - og vel at mærke ikke på vandcykel.

Og da han aldrig havde hørt om, at man ikke må cykle på motorvejen og ud på Storebæltsbroen gjorde han det til stor opmærksomhed fra forbipasserende trafikanter.

- Voldsomt mange folk ringede til os og fortalte om det, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Episoden fandt sted kort efter klokken 17, hvor manden cyklede ud på Vestbroen fra Fynssiden. Trods mange henvendelser til politiet var han alligevel hurtig på den tohjulede, for han nåede helt ud til Sprogø, inden det lykkedes politiet at få fat i manden til en alvorlig snak.

Politiet nøjedes med at give ham en løftet pegefinger og en advarsel, og så blev han transporteret tilbage til Fyn, hvor han kom fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce