Annonce
112

Cyklist indlagt på OUH: Ramte løbehjul på cykelstien og styrtede i asfalten

En cyklist måtte indlægges på Odense Universitetshospital, efter hun var røget i asfalten ved et sammenstød med et efterladt løbehjul i en tunnel under Ørbækvej. Arkivfoto: Michael Bager.
Mor med datter i Christiania-cykel måtte indlægges med hjernerystelse efter sammenstød med løbehjul, som var efterladt på cykelstien i en tunnel.
Annonce

Odense: Det har kostet en 42-årig kvinde fra Odense en hjernerystelse og en indlæggelse på Odense Universitetshospital, at hun ramte et løbehjul, som lå efterladt på cykelstien i tunnelen under Ørbækvej ved Ikea.

Det oplyser Fyns Politi i sin døgnrapport. Uheldet ligger dog flere dage tilbage - det skete ifølge kvindens anmeldelse, som politiet fik onsdag morgen, lørdag 10. august klokken 12.15. Da kom hun kørende med sin syvårige datter i ladet på sin Christiania-cykel, og i tunnelen, som fører under Ørbækvej, lå et løbehjul.

Kvinden ramte løbehjulet med sin cykel, og ved sammenstødet væltede hun af cyklen og faldt så uheldigt, at hun slog sit hoved i asfalten. Det fremgår ikke af politiets oplysninger, om hun brugte en cykelhjelm.

Datteren, som sad i ladet forrest på cyklen, kom ifølge politiets oplysninger ikke til skade ved sammenstødet med løbehjulet.

Fyns Politi oplyser, at kvinden efterfølgende blev indlagt på OUH, hvor hun fik konstateret en hjernerystelse. Ifølge politiets oplysninger husker hun ikke ret meget fra selve uheldet, som blandt andet er blevet anmeldt til politiet med henblik på en erstatning.

Annonce
Annonce
Odense

Politihund fandt tyv i soveværelse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce