Annonce
forside

Cyklende kandidater tog skraldet

Lokallisten Langelands cyklende kandidater, Kåre Knudsen og Frank Lundstrøm samlede fire sække skrald på turen fra Bagenkop til Lohals. Privatfoto.

Lokallisten Langelands cyklende valg- og miljøstation tog turen fra Bagenkop til Lohals med ø-hop til Strynø.

Annonce

Langeland: Lokallisten Langeland har indledt sin kampagne, "Mærk Langeland/Strynø".

Fredag var de på cyklerne i Bagenkop, og så gik turen nordpå til Rudkøbing med stop i Humble og Lindelse. Listens cyklende kandidater, Kåre Knudsen og Frank Lundstrøm, fik en god snak med lokalbefolkningen undervejs, og de uddelte lige dele valgfoldere og valgflæsk. Undervejs til Rudkøbing blev der indsamlet affald, og det blev til to fyldte sække.

Lørdag stod Lokallisten Langeland så i Rudkøbing og fik snakket med mange borgere, samt uddelt foldere og flæsk. Derefter gik turen til Lohals Havn, hvor resultatet af cykelturen igen blev til to fyldte affaldssække.

Søndag besøgte kandidaterne så Strynø. Også her faldt de i snak med de lokale og søgte efter affald på øen. Men fandt ingenting.

Lokallisten Langeland har gjort en lille aktiv indsats for miljøet ved at samle affald op. Og efter at have kørt tres kilometer på cykel på de langelandske veje og mærket risikoen for de bløde trafikanter, så anbefaler lokallisten, at der bliver sat gang i etablering af en cykelsti fra syd til nord./EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce