Annonce
Faaborg-Midtfyn

Cykelmysteriet i Brobyværk: Politiet kender nu identiteten på én af de to efterlyste

Bente Petersen kom slet til skade, da en cyklist, ifølge hende, kørte ind foran. Nu har politiet fundet frem til vedkommende og været i kontakt med ham. Privatfoto
Annonce

Brobyværk/Faaborg: Fyns Politi bekræfter nu, at de er bekendt med identiteten på den ene af de to efterlyste i sagen, hvor 73-årige Bente Petersen tidligere på ugen efter et sammenstød med en anden cyklist slog sig voldsomt og mistede sin cykel.

Det drejer sig om føreren af den mountainbike, der var involveret i sammenstødet med Bente Petersen, som efterfølgende har gennemgået flere operationer og i den kommende tid har begge arme i gips.

-Jeg kan nu oplyse dig om, at vi er i kontakt med den person, der kørte på mountainbiken. Derudover kan vi ikke give dig yderligere oplysninger om sagen, da vi fortsat arbejder med efterforskningen, skriver kommunikationskonsulent Charlotte Nyborg fra Fyns Politi i en mail til avisen.

Det har på trods af flere forsøg både torsdag og fredag ikke været muligt for avisen at få oplyst af Fyns Politi, om føreren af mountainbiken er sigtet for en eller flere lovovertrædelser efter cykeluheldet.

Bente Petersens cykel er stadig ikke fundet. Den forsvandt efter en endnu ukendt mand efter uheldet tilbød at fragte den hen til et pizzaria. Denne mand er stadig efterlyst af Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce