Annonce
Odense

Cykelhjelme fås i mange prisklasser: - De er alle sikre nok

Collage Vibeke Toft-Nielsen/Fotos Christian Nordholt
Hos Design Cykler i Odense kan man få cykelhjelme fra 250 til 2295 kroner. Alle hjelme er sikkerhedsgodkendte, så det er typisk design og komfort, man betaler ekstra for, fortæller Simon Christiansen, cykelmekaniker i Design Cykler.
Annonce

Er du en af dem, der overvejer at købe en cykelhjelm, men lidt i tvivl om, hvad du skal gå efter? Så er her en hurtig guide til fire hjelme i alle prisklasser og til både børn og voksne fra cykelmekaniker Simon Christiansen fra Design Cykler i Odense.

Nutcase Street, 599 kroner

Foto: Christian Nordholt

- Denne sorte Nutcase hjelm er vores mest solgte hjelm og går både til mænd og kvinder. Prisniveauet er også meget gennemsnitligt. Det er en helt klassisk cykelhjelm, som selvfølgelig opfylder alle sikkerhedskrav. Den er dog lidt varmere end andre hjelme.

Abus Smiley 2.0, 369 kroner

Foto: Christian Nordholt

- Denne er vores mest solgte cykelhjelm til børn. Den fås i to hovedstørrelser, 45-50 og 50-55. Børn kan godt lide farver, så mange piger går efter denne her. Den kan det samme som alle andre cykelhjelme.

Hövding 3.0 Airbaghjelm, 2295 kroner

Foto: Christian Nordholt

- Denne nyeste version af en Hövding Airbaghjelm er den dyreste i butikken. Test viser dog, at den er ekstraordinær sikker for hovedet. Den folder sig ud, hvis den mærker en unaturlig bevægelse, så man skal huske at koble den fra, når man er stået af cyklen.

- Den tiltrækker typisk de mennesker, som ikke synes, det er særlig smart med en klassisk cykelhjelm.

Giro Isode, 249 kroner

Foto: Christian Nordholt

- Denne hjelm er vores billigste cykelhjelm lige nu, og det skyldes ganske enkelt, at vi har købt et stort parti hjem. Den er lige så sikker som de andre hjelme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce