Annonce
Faaborg-Midtfyn

Crazy Ivans - fra folk til blues til rock'n'roll i Ferritslev

De fire personer i Crazy Ivans, Mik Schack, Ivan Sand, Olav Poulsen og Søren Rislund, er klar til at indtage scenen i Ferritslev Fritidshus. PR-foto
Annonce

Ferritslev: Orkestret Crazy Ivans spiller i Ferritslev Fritidshus på Ørbækvej 916A fredag den 23. oktober klokken 20. Her kan man opleve en aften med musik fra folk til blues til rock'n'roll.

- Så er der en ny konstellation af Crazy Ivans, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik. Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land: Mik Schack, Søren Rislund, Ivan Sand, Olav Poulsen.

- Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning – alt fremført med en kompetent glæde - og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre sammen, fortæller arrangøren.

De fire musikere, der udgør Crazy Ivans, er følgende:

- Fra Aalborg kommer Olav Poulsen, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets bedste slideguitarister. I Rønde finder vi den solide og utrættelige rytmeguitarist Ivan Sand, der har spillet næsten altid. I Borup på Midtsjælland residerer Søren Rislund, som nok er mest kendt for sit 40-årige virke med Jan Monrad. Mik Schack fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i tv og over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere, fortæller arrangøren.

Billetsalg på hjemmesiden: ferritslev-fritidshus.dk eller tlf. 65981315. Begrænset antal pladser. Alle coronaregler overholdes, oplyser arrangøren. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce