Annonce
Odense

Crawley: Indflydelsesrummet er stort som rådmand

Susanne Crawley Larsen (R). Arkivfoto: Lasse Hansen

Radikales Susanne Crawley Larsen har krævet en rådmandspost for at pege på Peter Rahbæk Juel som borgmester. Den post har hun ingen ambition om selv at gå efter.

Du har sagt, du med en konstitueringsaftale vil sikre størst mulig radikal indflydelse. Hvorfor så ikke holde dine muligheder åbne til valgnatten?

- Jeg synes, det er det, jeg gør nu: Sikrer størst mulig radikal indflydelse. At være rådmand er et meget stærkt fundament, og børn- og ungeområdet, som jeg ville elske at få igen, er det største område budgetmæssigt, og det er der, man er med til at præge fremtiden. Indflydelsesrummet er stort som rådmand, og specielt når man er det sammen med borgmesterpartiet.

Men det ultimative indflydelsesrum er vel borgmesterposten - hvorfor vil du ikke gå efter den?

- Fordi jeg ikke er sikker på, at indflydelsen er større. Hvis det skulle lykkes at sidde fire år mere som børn- og ungerådmand, vil jeg have indflydelse på de mennesker, der skaber fremtiden. På dannelsesdagsordenen, på det, jeg kalder børnene i robotbyen. Det vil være så ærgerligt, hvis det alt sammen stopper, for vi har snuden i sporet. Og jeg tror, jeg vil savne det.

Har din støtte til Peter Rahbæk Juel været betinget af en rådmandspost?

- Ja, det har den. For det har noget med indflydelse at gøre. Og jeg leverer jo også noget den anden vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce