Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal: 85 indlagte - 17 på intensiv

Visualisering af corona-virussen lavet af det amerikanske center for sygdomskontrol og forebyggelse. Foto: AFP Photo/Alissa Eckert

De danske myndigheder opdaterer løbende deres tal for antal indlagte, døde og smittede danskere med corona-virus. Her i artiklen samler vi tallene og giver samtidig et overblik over antallet af smittede, døde og helbredte på verdensplan.

Siden 19. maj er Statens Serum Institut stoppet med at levere al data om corona-virussens udbredelse i Danmark i weekender og på helligdage.

Den samlede status herunder opdateres dog hver dag.

Annonce

SE OGSÅ: Se udviklingen i antal testede og smittede i din kommune

Sådan er udviklingen i antal indlagte i Danmark  

Sundhedsstyrelsen har tidligere vurderet, at op mod 580.000 danskere vil blive smittede, 11.200 vil blive indlagt og 2800 danskere får brug for intensiv behandling efter den smitsomme virus covid-19 har ramt Danmark.

Smittetrykket har dog efter Danmark blev lukket delvist ned ikke været i nærheden af at presse Sundhedsvæsnet i den grad.

Sådan er udviklingen i de danske regioner 

Region Midtjylland er den hårdest ramte region i Jylland og på Fyn af coronavirus set i forhold til antal smittede, indlagte og døde. Det er dog Hovedstaden og Sjælland, der set i forhold til antal indbyggere er hårdest ramt i Danmark.

Så mange er døde og smittet med covid-19 

Opgørelsen over døde omfatter alle dødsfald, der er registreret inden for 60 dage i Danmark efter påvist infektion med corona-virus. COVID-19 er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

Modsat i flere andre lande har Covid-19-epidemien i Danmark ifølge Statens Serum Institut kun i yderst begrænset omfang ført til overdødelighed.

Så mange har overstået infektionen 

Sundhedsstyrelsen bruger ikke benævnelsen raskmeldt, men danskere, der hverken er indlagte eller døde 14 dage efter en påvist COVID-19-infektion, benævnes "overstået infektion". Læs mere om hvad tallet betyder her.

Så mange er smittede, raskmeldte og døde på verdensplan 

Herunder har vi samlet det store overblik over udbredelsen af virussen covid-19 verden over.

"Total confirmed" cases er samlet antal smittede, "deaths" er bekræftet antal døde og "recoveries" er raskmeldte efter smitte med covid-19.

Udbruddet af corona-virus begyndte i Hubei-provinsen i Kina, og landet var i lang tid det land i verden, der havde flest tilfælde af smittede, indlagte og døde personer. Siden har Italien og senest USA overhalet kineserne ifølge de officielle tal.

Du kan zoome ind på kortet i øverste, højre hjørne eller med to fingre på mobilen.

Så mange er smittede, raskmeldte og døde fordelt på verdensdele 

Især Europa og senest USA er hårdest ramt af covid-19-virus ifølge de officielle tal.

Så mange er smittede, døde og raskmeldte i de hårdest ramte lande 

Her ses antallet af bekræftet smittede personer (Total confirmed cases) i lande med over 1000 smittede samt antal døde i de lande, som har været smittede med covid-19 (Deaths).

Coronosmitte.dk findes det seneste nye fra de danske myndigheder og svar på en række spørgsmål om covid-19.

-
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce