Annonce
Fyn

Covid-19 status: Smittetrykket falder på Fyn og antallet af vaccinerede stiger langsomt

Antallet af covid-19 vaccinerede på Fyn stiger langsomt men sikkert, efter at der mellem jul og nytår blev taget hul på vaccinationer af plejehjemsbeboere og sundheds- og plejepersonale. De fynske smittetal går derimod nedad. 
Annonce

Fyn: Efter at have været i voldsom stigning sidst på året, ser det ud til, at coronasmitten er aftagende på Fyn. I hvert fald er incidensen - antallet af konstaterede smittede personer per 100.000 borgere den seneste uge - faldende her i begyndelsen af 2021. Det viser tallene fra Statens Serum Institut.

Omvendt får stadig flere fynboer første stik med den covid-19 vaccine, som for første gang ankom i en fynsk skulder søndag den 27. december. Også det fremgår af tal fra Statens Serum Institut, der overvåger både coronaens udbredelse og vaccinationen imod infektionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce