Annonce
Sport

Coronavirus udsætter golfturneringer på European Tour

Bobby Yip/Reuters
European Tour har udskudt to golfturneringer på grund af udbruddet af coronavirus, oplyser organisationen.

Udbruddet af det dødelige coronavirus har ramt afviklingen af en lang række sportsbegivenheder, og flere kommer hele tiden til.

Annonce

Fredag blev to golfturneringer på European Tour således udskudt, oplyser European Tour.

Det er turneringen The Maybank Championship i Kuala Lumpur i Malaysia samt Volvo China Open i kinesiske Shenzhen, der ikke bliver afviklet som planlagt.

Begge turneringer skulle være spillet i april, men det bliver ikke til noget, bekræfter den administrerende direktør i European Tour, Keith Pelley.

- Spillernes, tilskuernes og medarbejdernes velbefindende er altid vores absolutte prioritet.

- Selv om det er beklageligt, at Maybank Championship og Volvo China Open er udsat, så mener vi, at det er den rigtige beslutning på dette tidspunkt.

- Vi undersøger i øjeblikket alternative datoer for begge begivenheder, siger Keith Pelley.

I de seneste uger er en lang række sportsbegivenheder enten blevet aflyst, udskudt eller flyttet.

Det drejer sig blandt andet om VM i indendørs atletik, der skulle have været afholdt i den kinesiske by Nanjing fra 13. til 15. marts.

Mesterskabet er aflyst i 2020, og det internationale atletikforbund (World Athletics) arbejder på at kunne gennemføre det i 2021, skriver Reuters.

Udbruddet af coronavirus har også ramt Formel 1-kalenderen i 2020.

Det kinesiske Formel 1-grandprix i Shanghai 19. april er blevet udsat af Den Internationale Motorsportsunion (FIA) og Formel 1-ledelsen.

Her lyder meldingen, at man senere på sæsonen vil beslutte, om løbet gennemføres på en anden dato i dette års kalender.

Her er Formel 1-grandprixet i Vietnam 5. april stadig på programmet, men løbet påkalder sig bekymring.

Den administrerende direktør for McLaren, Zak Brown, understregede fredag, at holdet holder et skarpt øje med situationen i forhold til løbet i Vietnam.

- Vietnam er endnu ikke nævnt som et potentielt emne, men det er jo meget tæt på Kina, så vi holder øje med situationen.

- Vi vil aldrig foretage os noget, som bringer vores folk i fare, og det tror jeg heller ikke, at Formel 1 vil gøre, siger Zak Brown.

/ritzau/Reuters

Læs om European Tour-turneringer i golf, der er udsat:
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce