Annonce
Kerteminde

Coronavirus bremser ikke fisk i Jollehavnen: Boris Fisk Eftf. åbner med fokus på afstand og takeaway

René "Boris" Mohr (tv) solgte sidste år sit fiskehus i Jollehavnen i Kerteminde til Jona Viggosdottir og Thrainn Haraldsson og døtrene Bára og Arna Thrainsdottir. Arkivfoto: Helle Nordström
Skærtorsdag åbner Boris Fisk Eftf. Nye ejere er ved roret i fiskehuset på Jollehavnen i Kerteminde, og de håber, at de trods coronakrisen og de mange restriktioner får en god start på sæsonen.

Kerteminde: Når påskedagene presser sig på i kalenderen, plejer det i Kerteminde også at være ensbetydende med, at der kommer liv i det lille sorte fiskehus i Jollehaven, hvor Boris Fisk sælger fiskefrikadeller og andet god fiskemad - mad, som folk kan sidde og spise udenfor - eller tage med sig hjem.

Og også i år kommer der liv i fiskehuset i Kerteminde, forsikrer Jona Viggosdottir.

Sammen med sin familie har hun overtaget Boris Fisk efter René "Boris" Mohr, der sidste år i august bebudede, at han ville stoppe for at få mere tid til familien.

Selv om coronavirussen vimser rundt og har fået regeringen til at komme med en masse udspil for at mindske smitterisikoen mindst muligt, er det stadig familiens plan at åbne fiskehuset, som nu skifter navn til Boris Fisk Eftf., skærtorsdag 9. april.

- Så må vi jo håbe på, at der kommer nogle kunder, siger Jona Viggosdottir med smil på stemmen.

Annonce

Afstand mellem bordene

Hun og hendes familie er klar på at tage de mange restriktioner, som regeringen er kommet med, med sig, når de åbner fiskehuset.

På jollehavnen er der meget plads, at derfor er det muligt at sætte de borde, fiskehuset har, langt fra hinanden.

- Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at folk holder afstand, understreger hun og pointerer, at hun og hendes familie, der nu skal drive fiskehuset, også vil sætte fokus på takeaway.

- Det er jo vores første år, så det er ikke en nem start lige nu, fastslår hun.

Boris Fisk Eftf. vil have åbent i påskedagene. Herefter er der åben hver weekend frem til begyndelsen af sommerferien.

I sommerferien vil der være åben hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce