Annonce
Assens

Coronatip: Rejser du som Poul Erik, får du med garanti ikke Covid-19 på turen

Her besøger Poul Erik Kristiansen hvalfangerstation ved Grytviken, som ligger mellem Sydafrika og Sydpolen. Foto: Poul Erik Kristiansen
Fyens Stiftstidende har efterlyst tip til at komme gennem den mørke coronatid. Poul Erik Kristiansen har kvitteret med et godt råd til, hvordan du kan rejse ud i verden og med garanti undgå smitte med coronavirus på rejsen.

Glamsbjerg: Lider du af uforløst rejsefeber? Så er du ikke alene.

Poul Erik Kristiansen, som bor i Glamsbjerg, har fundet en måde, hvorpå du kan rejse ud i verden uden risiko for smitte med coronavirus og uden at løbe panden mod lukkede landegrænser.

Poul Erik har reageret på Fyens Stiftstidendes efterlysning af gode råd til at komme gennem den mørke coronatid.

- Start computeren, gå på www.googlemaps.dk, zoom ud, så du ser hele verdenskortet. Vælg så et tilfældigt sted i verden. Zoom ind og vælg funktionen satellit, sæt derefter den lille gule mand ned på kortet og kør derefter rundt i landskabet, lyder det fra Poul Erik Kristiansen, hvis seneste virtuelle rejse gik til den lille by Grytviken på de sydlige Sandwich-øer mellem Sydamerika og Sydpolen.


Start computeren, gå på www.googlemaps.dk, zoom ud, så du ser hele verdenskortet. Vælg så et tilfældigt sted i verden

Poul Erik Kristiansen


Her kørte han en tur ved en gammel hvalfangerstation.

- En fysisk rejse er selvfølgelig nummer et, men en virtuel rejse ved hjælp af Google Maps er faktisk også meget sjov, konstaterer han i en mail til redaktionen.

Poul Erik Kristiansen foreslår også, at du bruger vintermånederne på at planlægge en omlægning af haven - i nogle kredse kaldet armchair gardening (at dyrke have fra lænestolen) - så den tilgodeser bier og insekter. Så er du klar, når foråret rammer om et par måneder.

- Her kan man også på computeren finde masser af inspiration, siger han.

Hvad er dit coronatip?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Odense får enormt grønt bykvarter

Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Annonce