Annonce
Middelfart

Coronatider: Hindsgavl Festival i Tivoli-samarbejde

Glassalen i Tivoli bliver fyldt med tonerne af kammermusik arrangeret af Hindsgavl Festival i midten af august. Foto: Lasse Salling/Tivoli
Den internationalt anerkendte Hindsgavl Festival for klassisk musik er som mange andre begivenheder aflyst i år. Men nu går arrangøren i samarbejde med Tivoli om helt ny festival i København.
Annonce

Middelfart/København: Netop nu skulle Hindsgavl Festival have åbnet deres udsolgte klassiske musikfestival på Hindsgavl Slot i Middelfart. På grund af COVID-19 måtte festivalen aflyses ligesom Tivolis klassiske sommersæson, SommerKlassisk også er aflyst.

Men nu er Tivoli og Hindsgavl Festival gået sammen om den nye klassiske musikfestival “Stjernestunder”, hvor Glassalen bliver fyldt med kammermusik og recitals i verdensklasse tre gange om dagen fra 17. til 21. august.

Hindsgavl Festival har sammensat tre koncerter onsdag 19. august med den tyske stjernesopran Christiane Karg akkompagneret af den erfarne skotske pianist Malcolm Martineau, cellisten Marie-Elisabeth Hecker med pianisten Martin Helmchen (begge fra Tyskland), og den russiske violinist Alina Ibragimova i duo med den franske pianist Cédric Tiberghien.

De øvrige dage kan man opleve både udenlandske og danske stjerner som Leonidas Kavakos, Nikolaj Szeps-Znaider, Patricia Petibon, Anne Sofie von Otter, Martin Fröst og Andreas Brantelid foruden nogle af de bedste danske kammerensembler.

Annonce

En halvtom kalender

“Det er alle yderst efterspurgte kunstnere, der pludselig har fået en halvtom kalender i denne sæson. Derfor har det kunnet lade sig gøre at lave så flot et program på så kort tid, noget som vi normalt planlægger 2-3 år i forvejen. I denne situation er vi super glade for, at Tivoli vil huse Hindsgavl Festival i Havens fine Glassal med efterfølgende kunstnersamtaler og efterfest i Nimb Bar. Det er helt i vores ånd", siger direktør for Hindsgavl Festival, Bernard Villaume i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce