Annonce
Nyborg

Coronas skyld: Nyborg udsætter den store forårsrengøring

Indtil videre må gamle plakater, ukrudt mellem fliserne og plastikposer i hækkene vente på bedre tider. Coronakrisen har sat en midlertidig stopper for en større forårsrengøring i Nyborg. Foto: Kasper Riggelsen
Nyborgenserne må leve lidt endnu med synet af flossede plakater, ukrudt mellem fliserne og beskidte bænke i bymidten.

Nyborg: Der er ukrudt mange steder mellem fliserne, byens bænke er ikke de mest indbydende, og rundt omkring på skraldespande, lysmaster og standere hænger rester af gamle, flossede plakater med opråb om arrangementer, der for længst er afviklet.

Ikke desto er en større forårsrengøring i Nyborgs gamle bymidte, som Nyborg Kommunen og handelsstandsforening sammen havde planlagt, nu udsat på ubestemt tid.

Der er ellers sat 300.000 skattekroner af til projektet, der skulle bidrage til at gøre Nyborg klar til forårets udeliv. Samt til de mange gæster, der som regel besøger byen i sommerhalvåret.

Annonce

Grønt lys

Forårsrengøringen i bymidten er et af de mindre anlægsarbejder, byrådet i Nyborg forleden gav grønt lys til at sætte i gang under coronakrisen.

Men det er selvsamme krise, der nu får Nyborg Kommune til at udsætte projektet.

- Det er ikke en af de strengt nødvendige opgaver, en kommune kan løse, mens coronakrisen står på, så forårsrengøringen må vente, indtil vi får normaliserede tilstande, siger vicekommunaldirektør og teknisk direktør i Nyborg Kommune, Søren Møllegård.

Der er endnu ingen, der ved, hvornår tilstandene i Danmark vender tilbage til det mere normale, så Søren Møllegård har i sagen natur ikke noget bud på, om forårsrengøringen så bliver til en sommerrengøring - eller måske endda en efterårsrengøring i stedet.

- Men jeg håber, vi bedste fald kan komme i gang med forårsrengøringen inden sommerferien. Den står øverst på listen, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce